MIUI 8 sürümüne geçme

Makaleler
5
Yer
İstanbul, Avcılar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD

Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık

Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx)
Meslek
Öğrenci
Hocalar OEM kilidi açmak için SIM kartta internetim yok. Bende @Umut Nas hocamın bir rehberini gördüm. Buradaki işimi görür mü? Ve MIUI 8 dosyasını atabilir misiniz? Cihazım Redmi 8A M1908C3KG. @364809

RSA var ve ona takılır isen cihazın kullanılmaz hale gelir. İnternet olan bir SIM bulup bilindik şekilde Bootloader kilidini açmak ve flash tool ile sürüm düşürme yöntemini kullanın.

RSA var ve ona takılır isen cihazın kullanılmaz hale gelir. İnternet olan bir SIM bulup bilindik şekilde Bootloader kilidini açmak ve flash tool ile sürüm düşürme yöntemini kullanın.
Hocam RSA derken izin olarak mı? Az açabilir misiniz RSA bölümünü? @364809

Son düzenleme:
Anti ile RSA'yı karıştırdım pardon. Anti sürümüne takılır ise cihaz açılmayacaktır. Anti ise bir çeşit sürüm düşme koruması olur.
Hocam yapamıyorum zaten. Güncelleme bölümünde yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…