MIUI Global ve diğeri ROM'ların farkı nedir?

  • Konuyu başlatan 522223
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 26B
Hocam Android cihazlarda genellikle böyle bir zaman sonra kasmaya başlıyor. Cihaza ROM atmak için Bootloader kilidini açmalısınız. Bootloader kilidini açmak cihazı garanti dışı bırakır. Eğer cihazım garanti dışı kalmasın derseniz cihaza hard reset atabilirsiniz. Cihaz biraz daha rahatlatacaktır. Yine ben MIUI da kalayım derseniz de cihazın bootlader kilidini açıp cihazın stabil çalıştığı bir sürüme geçiş yapabilirsiniz. Yine buraya yazın yardımcı olmaya çalışırım. İyi forumlar.

*Hocam tam ekran hareketleri muhtemelen MIUI kaynaklı onu farklı rom kurmadan çözemezsiniz.Benim bahsettiklerim cihazın genel işleyişi arayüz vs.
Mıuı sürümleri arasında geçiş yapmak için bootloader kilidini açmaya gerek yok.(Çin sürümü hariç)
 
Xiaomi. EU ROM biraz daha hafif ve biraz daha stabil ancak Full stabilite için AOSP ROM önerebilirim. X3 NFC var bende ve şu an evolution X Android 12 ROM kullanıyorum ve kaymak gibi akıyor.

Hocam yeni POCO Launcher 4.0 güncellemesi ile animasyonları çözmüşler sonunda. Takılmasız donmasız akıyor Launcher. Bilginiz olsun.
 
Hocam yeni POCO Launcher 4.0 güncellemesi ile animasyonları çözmüşler sonunda. Takılmasız donmasız akıyor Launcher. Bilginiz olsun.
Iconlar bozuk (değiştirilince etki etmiyor vs.) ve 4.0 güncellemesi resmi değil daha mayıs sonunda gelecek diyor gerçek güncelleme. Bu bir leak. Ama kullananlar animasyonların iyiliğini söylemişler. Ben Custom ROM kullanıyorum o yüzden pek de umrum değil :D MIUI 13 gelince geri geçerim belki :p Onda da EU versiyonunu kullanırım ve EU versiyonunda zaten Poco Launcher yok.
 
Iconlar bozuk (değiştirilince etki etmiyor vs.) Ve 4.0 güncellemesi resmi değil daha mayıs sonunda gelecek diyor gerçek güncelleme. Bu bir leak. Ama kullananlar animasyonların iyiliğini söylemişler. Ben Custom ROM kullanıyorum o yüzden pek de umurum değil :D MIUI 13 gelince geri geçerim belki :p onda da EU versiyonunu kullanırım ve EU versiyonunda zaten POCO Launcher yok.

Hocam ben EU versiyona geçtim. Global ile bir fark göremedim daha sonra Endonezya geçtim. POCO Launcher nasıl olmuyor?
 
Hocam Android cihazlarda genellikle böyle bir zaman sonra kasmaya başlıyor. Cihaza ROM atmak için bootloader kilidini açmalısınız. Bootloader kilidini açmak cihazı garanti dışı bırakır. Eğer cihazım garanti dışı kalmasın derseniz cihaza hard reset atabilirsiniz. Cihaz biraz daha rahatlatacaktır. Yine ben MIUI da kalayım derseniz de cihazın bootlader kilidini açıp cihazın stabil çalıştığı bir sürüme geçiş yapabilirsiniz. Yine buraya yazın yardımcı olmaya çalışırım. İyi sosyaller.

*Hocam tam ekran hareketleri muhtemelen MIUI kaynaklı onu farklı ROM kurmadan çözemezsiniz. Benim bahsettiklerim cihazın genel işleyişi arayüz vs.

Redmi Note 8. bu cihaz kasmaya başladı gibi, şu an babam kullanıyor. Amacım daha akıcı çalışmasını sağlamak şu an aldığımız gibi kullanıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
 

Geri
Yukarı