MIUI hangi telefonlarda var?

Benim telefonum olan Redmi Note 6 Pro ve A2 Lite arasındaki tek fark 6 Pro'nun MIUI A2'nin saf android kullanmasıydı. Epey.com'da arayüzün saf android olduğu yazıyor yani android one bir telefon.

Arkadaşların yazdıklarına aldırma telefonda MIUI "yok". Telefonda bana göre kötü bir arayüz ve daha önemlisi Snapdragon 665 gibi fiyatının çok çok altında bir işlemcisi var. Onun yerine hem MIUI kullanan hem de performans olarak çok iyi olan Redmi note 9S'i öneririm içinde Snapdragon 720G var bu üstünlük sadece isimde değil tabii ki testlerden aldığı puanlar aşağıda;

Mi A3 AnTuTu Puanı (v8) 185.100 Puan

Redmi note 9S AnTuTu Puanı (v8) 274.700 Puan

Karşılaştırma linki:

Arkadaşların yazdıklarına aldırma telefonda MIUI "yok". Telefonda bana göre kötü bir arayüz ve daha önemlisi Snapdragon 665 gibi fiyatının çok çok altında bir işlemcisi var. Onun yerine hem MIUI kullanan hem de performans olarak çok iyi olan Redmi Note 9S'i öneririm içinde Snapdragon 720G var bu üstünlük sadece isimde değil tabii ki testlerden aldığı puanlar aşağıda;

Mi A3 AnTuTu puanı (v8) 185.100 puan.

Redmi Note 9S AnTuTu puanı (v8) 274.700 puan.

Karşılaştırma linki:

Yok A3 abimde var o bende MIUI yok demiştide ondan sordum (ben Redmi 7 kullanıyorum(Note değil))
Benim telefonum olan Redmi Note 6 Pro ve A2 Lite arasındaki tek fark 6 Pro'nun MIUI a2'nin saf Android kullanmasıydı. Epey.com'da arayüzün saf Android olduğu yazıyor yani Android One bir telefon.

Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı