Miyop gözler düzelir mi?

Miyopi bir görme bozukluluğu ve bildiğim kadarıyla kendi kedine asla düzelmez. Eğer 11'seniz ben de sizle yaşıtım ve 6 yaşından beri falan miyopum. Kaçarı yok bu hastalığın. Gözlük kullanmanız şart. MSÜ için ne yaparsınız bilemiyorum.

2 3 miyop gerileme ihtimali var mı?

Hocam ben lens kullanıyorum gayet memnunum. Deneyebilirsiniz fakat 18'imde çizdireceğim. Pilotluk istiyorum.

Hocam lens hakkında şey duydum göze kalıcı hasarı oluyormuş mesela suda gözlerini açınca çok ağlıyormuş filan doğru mu acaba ya da başka etkileri oluyor mu kalıcı.

2 3 numara gerileme ihtimali neredeyse yok ayiretten 3 yıldır lens kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Deniz gibi tuzlu suda gözünü açmadığın sürece bir şey olmaz ben yıkanırken de lensle yıkanıyorum.

Yani az da olsa kalıcı etki bırakması yine de içimde şüphe bırakıyor. Ne yapsam bilemedim valla her günüm düşünmekle geçiyor

Yani az da olsa kalıcı etki bırakması yine de içimde şüphe bırakıyor. Ne yapsam bilemedim vallahi her günüm düşünmekle geçiyor.

3 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım takması çıkarması da gayet basit bazen 1 hafta bile gözümde duruyor bana bir şey olmadıysa kimseye olmaz.

3 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım takması çıkarması da gayet basit bazen 1 hafta bile gözümde duruyor bana bir şey olmadıysa kimseye olmaz.

Çok sağ olun hocam bir nebze olsa içimi rahatlattınız benim gözler biraz kuru sadece onun içinde damla varmış zaten bir de gözlük numaranız kaçtı sizin.

2 3 numara gerileme ihtimali neredeyse yok ayiretten 3 yıldır lens kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Hocam benimki 1.50 filan büyük ihtimalle gerilemesi için ne yapmam lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…