Miyop olmak futbolcu olmayı engeller mi?

Zayn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaşım 14 ve futbolcu olmak istiyorum. Şu anda lisansım da var ama gözümde 1 ile 1.50 derece arası miyop + astigmat var. Bunlar futbolculuğa engel mi veya ne gibi dezavantajları olur? Birçok sitede araştırdım bu konuyu ama tam bir cevap alamadım bir de sizlere sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Bildiğime göre De Gea miyop, gözleri bozuk ünlü oyuncular var. Eğer defansif orta saha gibi sahanın her yerini görmeniz gereken bir mevkide değil iseniz sorun olmaz. Olmadı 18 yaşını geçince gözünüzü çizdirirsiniz.

Benim hem miyop hem astigmat var şuan sporcu gözlüğü takıyorum,numarası büyümeyi durdurunca göz çizdireceğim.

Hocam 1.25 demişsiniz, bunu açıklayabilir misiniz? Bende göz testi yaptırmaya gideceğim. Sizin yorumunu gördüm örnek verebilir misiniz? Mesela salonda koltuktan tvdeki yazıları görebiliyor musunuz?

Hocam 1.25 demişsiniz, bunu açıklayabilir misiniz? Bende göz testi yaptırmaya gideceğim. Sizin yorumunu gördüm örnek verebilir misiniz? Mesela salonda koltuktan tvdeki yazıları görebiliyor musunuz?
Çok saçma bi soru koltukla tv arası standart bir mesafe yoktur.Doktora gidip öğrenin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı