Miyopluk ciddi göz sorunlarına yol açar mı?

İnşallah hiçbirimizde olmaz dediğiniz gibi.

Hocam çoğu kişi diyor ki bayağı başarılı geçti gözümdeki sorunlar gitti ama bazıları da diyor ki yaptırdığıma pişmanım gözüm daha kötü oldu ne yapacağız acaba?

Son düzenleme:
İnan ben de kararsızım hocam. O video da iyice tuzu biberi oldu. Bir de ameliyatın videosunu koymuş öff.

İnan ben de kararsızım hocam. O video da iyice tuzu biberi oldu. Bir de ameliyatın videosunu koymuş öff.
Hocam masaya yatıyorsun talimatları dinliyorsun ve kalkıyorsun o kadar basit ameliyat. Ameliyat sonrası daha kötü oldu gibi bir sözü hayatımda duymadım olsa bile milyonda birdir. Fakat risk almayı sevmiyorsanız olmazsınız. Elini yanlışlıkla kesip, mikrop kapıp elini kaybetme riskin şu ameliyatın riskinden daha yüksek.

Ameliyat sadece miyop icin degil mi? Astigmatta duzeliyor mu?

Bence yaptıracaksak önerilen ve güvenli bir yerde yaptırmak lazım ama yine de insanın içinde bir korku oluyor.
Katılıyorum. Şu an küçük bir şehirde yaşıyorum ve buradaki özel hastanelerde yaptırmayı düşünmüyorum. Teyzem katarakt ameliyatı oldu mikrop kaptı. Araştırıp iyi yerde yaptırmak lazım, bakalım ilerde inşallah.

Teşekkürler hocam. Bu sağlık işlerinde işim hiç rast gitmez, ondan dolayı da endişeleniyorum. Gözlüklerden kurtulmak her zaman aklımın bir köşesinde. Uzun bir süre lens kullandım, bir süre sonra eeeeehh yeter be diyip gözlüğe geri döndüm. Astigmatın da beraberinde tedavi olması güzelmiş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…