mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 2 18 Şubat 2023 #1 Klavye UK layout, Windows tusu ve prtscr yapıyorum SS almıyor FN artı prtsc yapıyorum almıyor nasıl çözeceğim?
Klavye UK layout, Windows tusu ve prtscr yapıyorum SS almıyor FN artı prtsc yapıyorum almıyor nasıl çözeceğim?
Sacre Picopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #2 Windows Shift s yapar mısınız hocam. Artı 0 Eksi
KS KS mertlev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 2 19 Şubat 2023 #3 Sacre dedi: Windows Shift s yapar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran alıntı araci açılıyor hocam ben direk ss alsin tum ekrani istiyorum nornal klavye takip denedim win+ prtsc çalıştı. aynı klavyeyi kullanan birisi nasıl ss aldığını yazabilir mi acaba? Son düzenleme: 19 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Sacre dedi: Windows Shift s yapar mısınız hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran alıntı araci açılıyor hocam ben direk ss alsin tum ekrani istiyorum nornal klavye takip denedim win+ prtsc çalıştı. aynı klavyeyi kullanan birisi nasıl ss aldığını yazabilir mi acaba?
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 19 Şubat 2023 #4 Tuslarin uzerinde yada kenarinda ikinci fonksiyonlar yazar. fn ile dene hangisinde yaziyirsa. Artı 0 Eksi
5 555453 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 105 4 Kasım 2023 #5 mertlev dedi: Ekran alıntı araci açılıyor hocam ben direk SS alsin tum ekrani istiyorum nornal klavye takip denedim Win+ prtsc çalıştı. Aynı klavyeyi kullanan birisi nasıl SS aldığını yazabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Düzeltebildiniz mi sorunu ve nasıl düzelttiğinizi söyleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
mertlev dedi: Ekran alıntı araci açılıyor hocam ben direk SS alsin tum ekrani istiyorum nornal klavye takip denedim Win+ prtsc çalıştı. Aynı klavyeyi kullanan birisi nasıl SS aldığını yazabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Düzeltebildiniz mi sorunu ve nasıl düzelttiğinizi söyleyebilir misiniz?