Mizar MZ60 Luna nasıl modlanır?

Slayer2021

Hectopat
Daha fazla  
Mizar MZ60 luna klavyem var. Blue Switch çok ses çıkarttığı için kullanmak bile istemiyorum. Bu klavyeler nasıl modlanıyor bana bir bilgi verebilir misiniz? Uygun maliyetli olursa iyi olur. Bir de nasıl yapıldığı hakkında bir rehber veya bir video var mı? Teşekkür ederim.

Blue switch sesini mod ile azaltamazsınız ki yani blue switchin olayı o zaten.. Modlama ile tuş vurma sesini azaltır ve toklaştırırsınız o da switch ile alakalı değil. Kırmızı veya kahverengi switchler alabilirsiniz ama uygun maliyetli olmaz.
hocam tuş vurma sesi derken aynı anlama gelmiyormuki? benim arkadaş blue switch klavyesini modlaştırıp kullanacakmış çok ses çıkartacağından dolayı

hocam tuş vurma sesi derken aynı anlama gelmiyormuki? benim arkadaş blue switch klavyesini modlaştırıp kullanacakmış çok ses çıkartacağından dolayı
Bi switchin sesi olur. Bir de tuşa bastığımızda tuş takımının switchi tutan plastiğe vurma sesi olur. Bu ses eğer klavyenin iç akustiği kötüyse çok tak tuk şekilde yankılı çıkar. İçini açıp sünger pamuk vs. ile bu sesin tık tık tık düzeyine inmesi sağlanmaya çalışılır modlamada. Switch sesi ise tuşa basınca switch aktifleşince çıkar, yani tuşa hızlıca basmayıp yavaşça bassanız bile switch sesi çıkar mavi switchte. O da click click sesi işte. Kırmızı ve kahhverengi gibi switchlerde bu ses yoktur. "clicky" olarak belirtilen switchlerde bu ses vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı