Mızıka önerisi

Halil İlhan

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
27
Arkadaşlar merhaba.
Mızıka çalmaya yeni başlayacağım ve hangi mızıka iyi veya kötü bilmiyorum. 150TL civarında önerdiğiniz mızıkalar var mıdır? Eğer kalite farkı çok fazla ise 200TL'ye kadar çıkabilir bütçem.
 
Hohner Blues Band Do Majör Diatonik Mızıka alabilirsiniz. Bütçenize uygun, kaliteli bir markadır. 30 günlük ücretsiz eğitim seti de vermektedir. (Her mızıkada bulunmayabilir.)
 
Hocam merhaba bende kromatik 200-350 TL arası fiyat performans ürünü arıyorum. Bilgin varsa birkaç ürün önerebilir misin?
Merhaba hocam. Mızıka kullanmaya yeni mi başlayacaksınız? Kromatik, yani pompalı mızıkalar yeni başlayanlar için zorlayıcıdır ve kaynak bulmakta çok zorlanırsınız. Diatonik mızıkalar başlangıç için en uygun mızıkalardır. Hem Youtube'da içerik sayısı yüksek, hem de kolay çalınan bir mızıkadır. Kromatik mızıka alıp istediğiniz sonuçları elde edememe olasılığınız çok yüksek.

Bir de Tükeniyorum adında bir konu açtığınızı gördüm. Sizinle tanışmak isterim.
 
Son düzenleme:
Merhaba hocam. Mızıka kullanmaya yeni mi başlayacaksınız? Kromatik, yani pompalı mızıkalar yeni başlayanlar için zorlayıcıdır ve kaynak bulmakta çok zorlanırsınız. Diatonik mızıkalar başlangıç için en uygun mızıkalardır. Hem YouTube'da içerik sayısı yüksek, hem de kolay çalınan bir mızıkadır. Kromatik mızıka alıp istediğiniz sonuçları elde edememe olasılığınız çok yüksek.

Bir de tükeniyorum adında bir konu açtığınızı gördüm. Sizinle tanışmak isterim.

Hocam kusura bakmayın. Bir süredir foruma giremedim. Evet yeni başlayacağım. Şahsen bana klasik müzik çalma fikri daha cazip geldiği için kromatik almak istemiştim. Ve fark ettim kaynaklar sınırlı.

O konuyu açtığım dönem pek iyi değildim. Fakat şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Gelecekle ilgili kendimce planlar yapmaya çalışıyorum.
 

Geri
Yukarı