MK-677 kullanmanın zararları ve faydaları nelerdir?

BthnKnbr

Hectopat
Daha fazla  
MK-677 kullanmanın zararları ve faydaları nelerdir? 20 yaşında 1.83-80kg birisi kullanabilir mi? Spora kilo almak için başlamıştım ve kirli yağlı şekilde 3 ayda 10 kilo aldım. İştah açıcı özelliği sayesinde bu anaboliği keşfettim. Türkiye'deki ünlü kişinin sattığı sarmslar orijinal mi? Bu konu sadece genel bilgilenme amacı ile açılmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
MK-677 kullanmanın zararları ve faydaları nelerdir? 20 yaşında 1.83-80kg birisi kullanabilir mi? Spora kilo almak için başlamıştım ve kirli yağlı şekilde 3 ayda 10 kilo aldım. İştah açıcı özelliği sayesinde bu anaboliği keşfettim. Türkiye'deki ünlü kişinin sattığı sarmslar orijinal mi? Bu konu sadece genel bilgilenme amacı ile açılmıştır.

Spora yeni başlamışsınız zaten ne yapsanız gelişeceksiniz. Bu seviyede supplementlere bile ihtiyaç yokken üzerinde adamakıllı araştırma ve bilgi bulunmayan sarmslara asla yönelmeyin. Zaten yönelmeyeceğinizi söylemişsiniz de ben almak isteyen başka insanlar okur diye yazdım. Olayı iştah açması, kas kütlesi vs. Ama riske değer mi? Hayır. Yan etki olarak yorgunluk, baş ağrısı, el titremesi, insülin direnci vs. Türkiye olsun yurt dışı olsun "Bu markanınki gerçek, orijinal." denebilecek bir marka yok çünkü zaten ne olduğu belli bile değil adamakıllı araştırma yok. O tamamen güvenip güvenmemenize kalmış bir şey. Üzerinde doğru dürüst sayıda araştırma olmayan şeylere yönelmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı