MK750 için beyaz keycap önerisi

DARC

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE B450 AORUS ELITE | RYZEN 5 2600 | SAPPHIRE RX580 PULSE 8GB | XPG D60G 2x8GB 3000MHZ | SHARKOON SHP650 V2 80+ | WD GREEN 240GB SSD | CRUCIAL BX500 120GB | WESTERN DIGITAL PURPLE 2TB

COOLER MASTER MK750 | ENDGAME GEAR XM1 | LOGITECH F710 | STEELSERIES ARCTIS 5 | QCK+ LARGE | ACER ED242QRABIDPX | Sharkoon Pure Steel RGB | Presonus AudioBox iTwo | M-AUDIO BX5 x2
Meslek
Öğrenci
Elimde CM MK750 klavye var ve özelleştirmek istiyorum beyaz keycap almaya karar verdim ama uyumlu olur mu bilmiyorum şimdiden teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keycap seti uyumlu olur mu anlamak için klavyenizin en alt sırasındaki tuşlara bakın. Eğer tuşların büyüklüğü birbirine eşitse ona göre bir keycap seti almalısınız ki zaten keycap setleri simetrik alt sıra için yapılıyor genelde. Yine de asimetrik alt sırası olan keycap seti almamaya özen gösterin.

Hyperx White Pudding Keycaps alabilirsiniz. Amazon.com'da 25$. İki katmanlı olduğu için RGB'ler çok güzel gözüküyor. Tavsiye ederim.

Hocam aynı klavyeden sipariş geçtim bugün. Genel olarak yorumlayabilir misiniz? Memnun musunuz?
ben oldukça severek kullanıyorum bilek desteği ciddi anlamda çok güzel rgb ışıklandırması oldukça kuvvetli yanında gelen mor keycapler çok hoş duruyor bence iyi bir seçim yapmışsınız ve ayrıca bence kendi klasmanında ki numpad li klavyelere göre daha küçük ki bu benim için bir artı.
Hyperx White Pudding Keycaps alabilirsiniz. Amazon.com'da 25$. İki katmanlı olduğu için RGB'ler çok güzel gözüküyor. Tavsiye ederim.
uyumlu olur değil mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı