Kaç yaşındasın ve hangi bölüm?Kırıkkale de bu sene MKE'de MESEM başlattı, liseyi burada okumak icin basvurdum ama mülakatlarin ne zaman olacağını bilmiyorum, bilen varsa bilgi verebilir mi?
14 bölüm bilmiyorum basvurdum sadece MKE'nin herhangi bir bölümü heralde, iş garantiliymis.Kaç yaşındasın ve hangi bölüm?
Evet iş garantili burada birisi eğer gitme falan derse pek dinleme. Ama en önemli olan şey senin seveceğin bölüme karar vermen motor mu istiyorsun makina mı yoksa elektrik mi falan iyice düşün çünkü bunun geri dönüşü biraz zor olur keşke ben de senin yaşında mesem'e gitseydim şuanda usta olurdum. Demem o ki iyice karar ver nereye gideceğine 2 yıl çırak oluyorsun mesem senin sadece sağlık sigortanı yapıyor ve staj yapacağın yer büyük ihtimalle 2 yıl boyunca asgari ücretin %30'una çalıştırcak ama paraya takılma çünkü iş öğreniyorsun eğer ki aklına takılan bir şey varsa sormaktan çekinme bu yaşta başlaman da gayet güzel bir şey emin ol ilerde sana çok güzel dönüşü olur.14 bölüm bilmiyorum basvurdum sadece MKE'nin herhangi bir bölümü heralde, iş garantiliymis.
Teşekkür ederim zaten etrafımdaki herkesde MESEM'e gitmemi söylüyor hayırlısı olsun.Evet iş garantili burada birisi eğer gitme falan derse pek dinleme. Ama en önemli olan şey senin seveceğin bölüme karar vermen motor mu istiyorsun makina mı yoksa elektrik mi falan iyice düşün çünkü bunun geri dönüşü biraz zor olur keşke ben de senin yaşında mesem'e gitseydim şuanda usta olurdum. Demem o ki iyice karar ver nereye gideceğine 2 yıl çırak oluyorsun mesem senin sadece sağlık sigortanı yapıyor ve staj yapacağın yer büyük ihtimalle 2 yıl boyunca asgari ücretin %30'una çalıştırcak ama paraya takılma çünkü iş öğreniyorsun eğer ki aklına takılan bir şey varsa sormaktan çekinme bu yaşta başlaman da gayet güzel bir şey emin ol ilerde sana çok güzel dönüşü olur.
Kırıkkale demiştin Kırıkkalede mi oturuyorsun yoksa Ankara'dan mı gideceksin?Teşekkür ederim zaten etrafımdaki herkesde MESEM'e gitmemi söylüyor hayırlısı olsun.
Kırıkkaleliyim ama başka sehirden gelcemKırıkkale demiştin Kırıkkalede mi oturuyorsun yoksa Ankara'dan mı gideceksin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.