Arda Şen Picopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 109 23 Nisan 2023 #1 Kırtasiyeye flash diskimle dosya çıkartmaya gittim. Kırtasiyeci belleği bilgisayarına taktığında .mkv dosyaları TN3 dosyalarına dönüştü. Bunları geri almanın yolu var mıdır? Teşekkürler.
Kırtasiyeye flash diskimle dosya çıkartmaya gittim. Kırtasiyeci belleği bilgisayarına taktığında .mkv dosyaları TN3 dosyalarına dönüştü. Bunları geri almanın yolu var mıdır? Teşekkürler.
Cefe_55 Picopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Yazılım 23 Nisan 2023 #2 Bazı uygulamalar var bunun yanında web siteleri de var. Artı 0 Eksi
KS KS Arda Şen Picopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 109 23 Nisan 2023 #3 Cefe_55 dedi: Bazı uygulamalar var bunun yanında web siteleri de var. Genişletmek için tıkla... TN3 File converter diye bir şey denedim ama videoları çevirmiyor. Dosyaları hepten silebileceğinden hangisine girişsem bilemiyorum. Artı 0 Eksi
Cefe_55 dedi: Bazı uygulamalar var bunun yanında web siteleri de var. Genişletmek için tıkla... TN3 File converter diye bir şey denedim ama videoları çevirmiyor. Dosyaları hepten silebileceğinden hangisine girişsem bilemiyorum.
Cefe_55 Picopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Yazılım 23 Nisan 2023 #4 Arda Şen dedi: TN3 File converter diye bir şey denedim ama videoları çevirmiyor. Dosyaları hepten silebileceğinden hangisine girişsem bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyaları yedekle ondan sonra ister site ile istersen uygulama ile Artı 0 Eksi
Arda Şen dedi: TN3 File converter diye bir şey denedim ama videoları çevirmiyor. Dosyaları hepten silebileceğinden hangisine girişsem bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyaları yedekle ondan sonra ister site ile istersen uygulama ile