Mkv formatında kasma sorunu

Aynı televizyona sahibim ve şimdiye kadar böyle bir sorun ile karşılaşmadım. HDMI ile bağlantı daha sağlıklı olacaktır. Kablo ile uğraşmak istemiyorsanız Plex Media Server ile DLNA yoluyla filmlerinizi izleyebilirsiniz.

Evet, .mkv/.avi/.mp4 her türlü formatta sorunsuz izleyebiliyorum. Yazılım güncellemesi varsa yüklemeyi deneyin. Olmadı TV'yi aldığınız servise başvurun. Şahsi tavsiyem HDMI veya DLNA'dır yine de.

Şimdi gördüm: Evet konsolu sorunsuz kullanabilirsiniz. Şahsen Xbox 360 kullanıyorum bu TV ile ve son derece memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, .mkv/.avi/.mp4 her türlü formatta sorunsuz izleyebiliyorum. Yazılım güncellemesi varsa yüklemeyi deneyin. Olmadı TV'yi aldığınız servise başvurun. Şahsi tavsiyem HDMI veya DLNA'dır yine de.

Şimdi gördüm: Evet konsolu sorunsuz kullanabilirsiniz. Şahsen Xbox 360 kullanıyorum bu TV ile ve son derece memnunum.

Plex ' i PC ye yükleyip wifi ile PC deki videoları mı aktarıcam?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı