ML240LV2 sıvı soğutma fan hızı ayarları

Bir şey daha soracağım yaz aylarının sonlarına doğru geldik ama hala hava sıcak ve benim kasam masanın altında normal mi ve bildiğim kadarıyla OCCT güçlü bir test.

Bir de Gaming X modeline göre biraz sıcak çalışıyor bence ekran kartının fanları otomatikte Afterburner'dan baktım iki fan yük altında iken %60 &70 arası çalışıyor normal mi @Yener K.

Ekran kartı için soruyorum.

@Yener K.

@Yener K.

Son düzenleme:
Ekran kartı için 60-70 arası kötü değil. Kabul edilen bir değer.

Kasanın hava akışı da önemli.

TD500 kasam var egzoz fan da var 4'u de 800 küsur RPM de dönüyor DC fan önerdiğin DC fan Smart mode eğrisi varsa yapabilirim.

@Yener K.

@Yener K. sorunu buldum kasanın hava akışı iyi fakat masanın altında duruyor ve yan taraflardan kapalı arkasında da az bir mesafe var şu an da da yukarı alamayacağım için yapacak bir şey yok.

@Sir Benjamin 3060 Gaming X ekran kartım var havalar sıcak ve kasam masanın altında OCCT ve MSI kombustor testi yaptım GPU maksimum 68 derece gördü normal mi endiselenecek bir durum mu çünkü Gaming X biraz sıcak geldi bana gerçi havalarda sıcak cam açık olsa da bir. Etkisi yok.

@Tim

@Tim

@Yener K. pompa seçeneği BIOS'ta default olarak PWM seçili fakat giriş 3 pinli onu DC'ye alayım mı?

Son düzenleme:
Tam devirde dönüyorsa gerek yok.

Pompanın tam devirde dönmesi iyidir. Sıcaklık değerleri sıkıntı olmazsa deneyebilirsiniz.

@Sir Benjamin son olarak senden bir fan eğrisi alabilir miyim bir türlü doğru eğriyi bulamadım.

@Sir Benjamin aşağıdaki görsel de fan yerinden mi çıkmış anlayamadım bir bakabilir misin?

Dosya Ekleri

• 20221210_124039.jpg
    20221210_124039.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Radyatorden cikmis gibi, yapraklar cerceveden cikmamis.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı