ML240R mi yoksa TT Water 3.0 ARGB mi?

1FPS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar mystic light (MSI) ekosistemli bir bilgisayar topluyorum ve sıvı soğutma almak istiyorum. Duyduğum kadarıyla ML240R fazla gürültü yapıyormuş. Water 3.0 mı tercih etmeliyim yoksa NZXT Kraken X52 gibi bir şey mi tercih etmemi önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler...

Eğer ki kasanızda 280mm radyatör desteği varsa:

Yoksa:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya da TT Water 3.0'ı da tercih edebilirsin. Hepsi de Asetek marka aynı pompayı kullandığından performans anlamında sadece 280 MM radyatöre sahip olan X62 daha iyi olacaktır.

Ama ben olsam fiyatından dolayı XPG'yi tercih ederdim.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlar garantide sıfiri ile değişmiş ve sorunsuz diye gelen fanlar.
Çalışan elektirik süpürgesi değil, Cooler Master fani.

Hey maşallah. Gerçekten sesi elektrikli süpürge gibi. 😂

Son düzenleme:
Hey maşallah. Gerçekten sesi elektirkli süpürge gibi. 😂
Bak abartmıyorum bunlar ile beraber 4 adet radyatör fani, 6 adet kasa fani ve 2 adet MB K500 kasa içinden çıkan, kasa fani. Kimi elektirik süpürgesi, kimi traktör gibi çalışıyordu.

Ne yalan söyliyeyim resmen bu Metro'nun otobüsü :D 120 ile giderken o sesi unutmam tıpatıp aynısı.. Arctic fanlar güzel ya :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı