mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 29 Aralık 2022 #1 İtopya ile mazim pek iyi değil ama ucuz SATA SSD aradığım için bu ürünü gördüm, alınır mı? Kronik sorunları var mı? Fiyat: 529 TL ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
İtopya ile mazim pek iyi değil ama ucuz SATA SSD aradığım için bu ürünü gördüm, alınır mı? Kronik sorunları var mı? Fiyat: 529 TL ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #2 Alınabilir fakat 2.el 1TB varken bunları almazdım hocam fakat iş görür yani.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 29 Aralık 2022 #3 Lithel dedi: Alınabilir fakat 2.el 1TB varken bunları almazdım hocam fakat iş görür yani. Genişletmek için tıkla... 2. el sağlam ürün nereden bulacağım bilmiyorum.
Lithel dedi: Alınabilir fakat 2.el 1TB varken bunları almazdım hocam fakat iş görür yani. Genişletmek için tıkla... 2. el sağlam ürün nereden bulacağım bilmiyorum.
batuhan_beey Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 310 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #4 Alınabilir.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 29 Aralık 2022 #5 Lithel dedi: Alınabilir fakat 2.el 1TB varken bunları almazdım hocam fakat iş görür yani. Genişletmek için tıkla... SSD de 2.el pek mantıklı olmayabilir. Onun dışında fiyatı güzel.
Lithel dedi: Alınabilir fakat 2.el 1TB varken bunları almazdım hocam fakat iş görür yani. Genişletmek için tıkla... SSD de 2.el pek mantıklı olmayabilir. Onun dışında fiyatı güzel.
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #6 mionellessi dedi: 2. el sağlam ürün nereden bulacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... nerde yaşıyorsunuz hocam?
mionellessi dedi: 2. el sağlam ürün nereden bulacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... nerde yaşıyorsunuz hocam?
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 29 Aralık 2022 #7 k4moncik dedi: SSD de 2.el pek mantıklı olmayabilir. Onun dışında fiyatı güzel. Genişletmek için tıkla... Genelde Samsung alın falan diyorlar fakat pahalı o, bu MLD ürün sorunsuz bir model mi acaba biliyor musunuz? Lithel dedi: nerde yaşıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Samsun'da yaşıyorum, Letgo'da neredeyse hiç ilan yok.
k4moncik dedi: SSD de 2.el pek mantıklı olmayabilir. Onun dışında fiyatı güzel. Genişletmek için tıkla... Genelde Samsung alın falan diyorlar fakat pahalı o, bu MLD ürün sorunsuz bir model mi acaba biliyor musunuz? Lithel dedi: nerde yaşıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Samsun'da yaşıyorum, Letgo'da neredeyse hiç ilan yok.
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #8 mionellessi dedi: Genelde Samsung alın falan diyorlar fakat pahalı o, bu MLD ürün sorunsuz bir model mi acaba biliyor musunuz? Samsun'da yaşıyorum, Letgo'da neredeyse hiç ilan yok. Genişletmek için tıkla... Ben erzincanda yaşıyorum Zenfix Teknoloji diye bir yer var abi bana 1tb hardiski 1000 tlden 500'e verdi abiden pcde aldım.
mionellessi dedi: Genelde Samsung alın falan diyorlar fakat pahalı o, bu MLD ürün sorunsuz bir model mi acaba biliyor musunuz? Samsun'da yaşıyorum, Letgo'da neredeyse hiç ilan yok. Genişletmek için tıkla... Ben erzincanda yaşıyorum Zenfix Teknoloji diye bir yer var abi bana 1tb hardiski 1000 tlden 500'e verdi abiden pcde aldım.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 29 Aralık 2022 #9 Lithel dedi: Ben erzincanda yaşıyorum Zenfix Teknoloji diye bir yer var abi bana 1tb hardiski 1000 tlden 500'e verdi abiden pcde aldım. Genişletmek için tıkla... Anladım, ben sıfır alayım ya, hatalı falan çıkarsa iadesi daha kolay olur en azından, elektronikten yana şansım hiç yok zaten.
Lithel dedi: Ben erzincanda yaşıyorum Zenfix Teknoloji diye bir yer var abi bana 1tb hardiski 1000 tlden 500'e verdi abiden pcde aldım. Genişletmek için tıkla... Anladım, ben sıfır alayım ya, hatalı falan çıkarsa iadesi daha kolay olur en azından, elektronikten yana şansım hiç yok zaten.
Lithel Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 451 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #10 mionellessi dedi: Anladım, ben sıfır alayım ya, hatalı falan çıkarsa iadesi daha kolay olur en azından, elektronikten yana şansım hiç yok zaten. Genişletmek için tıkla... Bencede kardeş en doğrusunu yaparsın.
mionellessi dedi: Anladım, ben sıfır alayım ya, hatalı falan çıkarsa iadesi daha kolay olur en azından, elektronikten yana şansım hiç yok zaten. Genişletmek için tıkla... Bencede kardeş en doğrusunu yaparsın.