Aygıt yöneticisi, disk yönetimi gibi araçlarda yukarıdaki hatayı almaktayım. Birçok programla bilgisayarı tarattım, virüs bulunamadı. Hesabım da yönetici.
Güvenli mod'da böyle bir sorun olmuyor.
Kod:
net user administrator /active:yes
Komutu ile yeni bir yönetici hesabı daha ekleyince. O hesapta böyle bir sorun olmuyor.
Arama çubuğunuza secpol. MSC yazın.
-Yerel Güvenlik İlkesi
--Yerel İlkeler
---Güvenlik Seçenekleri
----Kullanıcı Hesabı Denetimi: Tüm yöneticileri yönetici onay modunda çalıştır'a tıklıyoruz ve devre dışı bırakıyoruz.
----- Bilgisayarı yeniden başlatın
Ana hesabımda yukardı adımları uyguladım, düzeldi fakat "tüm yöneticileri yönetici onay modunda çalıştır" seçeneğini kapalı tutmanın çok sağlıklı olduğunu pek düşünmüyorum. Sizin fikriniz nedir?
Aslında yeni bir yönetici hesabı oluşturup oradan da devam edebilirim. Windows ayarlarım sıfırlanır sadece yanılmıyorsam. Ama sorunun çözümünü bir şeyleri kapatmadan nasıl çözübileceğini merak ettim açıkçası.
O programı biliyorum, fakat direkt sistem uygulamalarında bu sorun var. Konudaki görsele bakarsanız normalde "Microsoft" olması gereken yayıncı "bilinmiyor" olarak gözüküyor.
O programı biliyorum, fakat direkt sistem uygulamalarında bu sorun var. Konudaki görsele bakarsanız normalde "Microsoft" olması gereken yayıncı "bilinmiyor" olarak gözüküyor.
Şimdi videoyu izledim fakat videodaki sorun biraz daha farklı. Bende uygulamalara girerken sorun yok, aygıt yöneticisi, disk yönetimi gibi yerlere girmeye çalışırken bu hatayla karşılaşıyorum. Ne yapabilirim acaba?