mmc.exe "Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi."

J4UNE

Kilopat
Daha fazla  

Aygıt yöneticisi, disk yönetimi gibi araçlarda yukarıdaki hatayı almaktayım. Birçok programla bilgisayarı tarattım, virüs bulunamadı. Hesabım da yönetici.
  • Güvenli mod'da böyle bir sorun olmuyor.
  • Kod:
    net user administrator /active:yes
    Komutu ile yeni bir yönetici hesabı daha ekleyince. O hesapta böyle bir sorun olmuyor.

• Ana hesabımda yukardı adımları uyguladım, düzeldi fakat "tüm yöneticileri yönetici onay modunda çalıştır" seçeneğini kapalı tutmanın çok sağlıklı olduğunu pek düşünmüyorum. Sizin fikriniz nedir?
Başka çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler

UAC'yi kapatın gitsin. Bilinçli kullanıcı için çok gereksiz bir özellik.
UAC baştan beri kapalıydı, halen de öyle.

Aslında yeni bir yönetici hesabı oluşturup oradan da devam edebilirim. Windows ayarlarım sıfırlanır sadece yanılmıyorsam. Ama sorunun çözümünü bir şeyleri kapatmadan nasıl çözübileceğini merak ettim açıkçası.

Son düzenleme:
FileUnsigner yazılımı ile kuracağınız uygulamanın dijital imzasını kaldırıp kurabilirsiniz.

O programı biliyorum, fakat direkt sistem uygulamalarında bu sorun var. Konudaki görsele bakarsanız normalde "Microsoft" olması gereken yayıncı "bilinmiyor" olarak gözüküyor.

Buyrun aynı sorunu bende yaşadım sorunu bu video çözmüştü.

Aynı sorun bende de var. Hangi video acaba? Video yazısının üzerine tıklanmıyor.
O programı biliyorum, fakat direkt sistem uygulamalarında bu sorun var. Konudaki görsele bakarsanız normalde "Microsoft" olması gereken yayıncı "bilinmiyor" olarak gözüküyor.

Aynı sıkıntı bende de var. Çözebildiniz mi acaba sorunu?

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var. Hangi video acaba? Video yazısının üzerine tıklanmıyor.

Aynı sıkıntı bende de var. Çözebildiniz mi acaba sorunu?
Buyrun kısmına tıklaman gerekiyor sıkıntı yaşıyor iseniz url şu :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi videoyu izledim fakat videodaki sorun biraz daha farklı. Bende uygulamalara girerken sorun yok, aygıt yöneticisi, disk yönetimi gibi yerlere girmeye çalışırken bu hatayla karşılaşıyorum. Ne yapabilirim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…