mmc.exe "Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi."

Ahali çözebilen oldu mu sorunu. Yaklaşık 2 aydır aynı belayla uğraşıyorum. Her şeyi denedim. Ne aygıt yöneticisne giriyor, ne olay görüntüleyisine, ne hizmetle v.s..

Ne yazık ki hala bu sorunla ilgili iç açıcı bir çözüm yok. Benim bilgisayarım da 'Aygıt Yöneticisi' açmak istediğim zaman aynı sorunu çıkardı. Bir kaç çözüm önerisi var ama mantıklı gelmiyor. Neden bilgisayarımın 'UAC' gibi denetimini kaldırayım yahut 'regedit' standart ayarlarını değiştireyim? Düne kadar böyle bir sorunum yoktu ve bahsedilen ayarlar da normal şartlarda çalışıyordu. Ne program yükledim ne de her hangi bir değişiklik yaptım. Bu gün makine bana böyle bir sorun çıkardı.

"Görev yöneticisi > dosya > yeni görevi çalıştır > gözat" bunları yaptıktan sonra açmak istediğiniz dosyayı seçip "bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur" kutucuğunu işaretledikten sonra Tamam'a dokunursanız açılacaktır.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (106)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (106)_LI.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 256
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı