mmc.exe hatası

behzat_c

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ghostspectre'nin Windows'unu kullanıyorum. Aygıt yöneticisi, performans izleyicisi gibi yönetimsel araçları açarken mmc.exe hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Lütfen orijinal Windows yükleyin gibi seçenekler sunmayın. Hatayı fotoğrafta belirttim.

1609857646417.png

Arkadaşlar ghostspectre'nin Windows'unu kullanıyorum. Aygıt yöneticisi, performans izleyicisi gibi yönetimsel araçları açarken mmc.exe hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Lütfen orijinal Windows yükleyin gibi seçenekler sunmayın. Hatayı fotoğrafta belirttim.

Eki Görüntüle 818221

Orijinal Windows kullanırsanız sorun olmaz :D.Düzenlenmiş Windows'a karşıyız.

Orijinal Windows kullanırsanız sorun olmaz :D.Düzenlenmiş Windows'a karşıyız.
Öyle bir şey yok, Orjinalde de bu olur düzelenmişte de olur, eğer PC'de mavi ekran hatası aldıysan ya da benzeri bir hatayı çözmeye çalışırken bu yaşanabilir, MMC üzerinden bir sertrifika eklendiyse bu hatayı verebilir ya da bir öğre eklenmişse, o öğeyi silince sorun büyük ihtimal ortadan kalkar.

Öyle bir şey yok, orjinalde de bu olur düzelenmişte de olur, eğer PC'de mavi ekran hatası aldıysan ya da benzeri bir hatayı çözmeye çalışırken bu yaşanabilir, mmc üzerinden bir sertrifika eklendiyse bu hatayı verebilir ya da bir öğre eklenmişse, o öğeyi silince sorun büyük ihtimal ortadan kalkar.

@Recep Baltaş.

Öyle bir şey yok, orjinalde de bu olur düzelenmişte de olur, eğer PC'de mavi ekran hatası aldıysan ya da benzeri bir hatayı çözmeye çalışırken bu yaşanabilir, mmc üzerinden bir sertrifika eklendiyse bu hatayı verebilir ya da bir öğre eklenmişse, o öğeyi silince sorun büyük ihtimal ortadan kalkar.

Yeni kurdum zaten. Herhangi bir hata almadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı