WhiteFountain
Kilopat
- Makaleler
- 1
Bilgisayar dizüstü değil mi ? Elektrikler gidince kapanmadıysa neden bir problem oluştursun.Virüs olduğunu sanmıyorum çünkü o gün herhangi birşey yüklemedim.
Fakat elektrikler kesilmişti.
Malesef denedim ve olmadı.
Taramanın sonucu:
Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.
Bilgisayar dizüstü değil mi ? Elektrikler gidince kapanmadıysa neden bir problem oluştursun.
CBS.log dosyasını paylaşır mısınız?
İlk olarak UAC düzeyi ne durumda orta ayarda olsun. Kaspersky yükleyebiliyorsan onla bir tarat, yükleyemiyorsan MBAM ile dene.
Windows dosyaların da hasar almış bazısını düzeltilmiş ancak hala var gözüküyor. İlk olarak söylediklerimi uygula da sonra bakarız devamına.
Sorunu çözebildiniz mi? Ben de bugün aynı hatayı almaya başladım.
Güvenli modda denedim sorun çıkmadı. Virüsten şüpheleniyordum ama pek çok kez farklı araçla tarama yaptım temiz çıktı. Geçen hafta kullanmadığım uygulamaları temizlerken birkaç sistem dosyası araya kaynamış olabilir. Formatsız çözebilirsem çok iyi olacak.
Aynı sorun bende de var. Yukarıda low level reset demişsiniz burada formatsız çözemedim demişsiniz, anlayamadım ben. Şimdi tam olarak ne yapmam gerekiyor çözebilmek için?Formatsız çözemedim.