Mmc.exe sorunu

Malesef denedim ve olmadı.

Taramanın sonucu:
Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.

CBS.log dosyasını paylaşır mısınız?

@Murat5038

Dosya Ekleri

• CBS.txt
    2,9 MB · Görüntüleme: 277
İlk olarak UAC düzeyi ne durumda orta ayarda olsun. Kaspersky yükleyebiliyorsan onla bir tarat, yükleyemiyorsan MBAM ile dene.
Windows dosyaların da hasar almış bazısını düzeltilmiş ancak hala var gözüküyor. İlk olarak söylediklerimi uygula da sonra bakarız devamına.

İlk olarak UAC düzeyi ne durumda orta ayarda olsun. Kaspersky yükleyebiliyorsan onla bir tarat, yükleyemiyorsan MBAM ile dene.
Windows dosyaların da hasar almış bazısını düzeltilmiş ancak hala var gözüküyor. İlk olarak söylediklerimi uygula da sonra bakarız devamına.

Kaspersky Free ile tam tarama yapıyorum şimdi. Uzun sürecek gibi.
Temiz çıktı. @Murat5038
Ne yapmalıyım? @Recep Baltaş @Asım Demir

Son düzenleme:
Güvenli modda denedim sorun çıkmadı. Virüsten şüpheleniyordum ama pek çok kez farklı araçla tarama yaptım temiz çıktı. Geçen hafta kullanmadığım uygulamaları temizlerken birkaç sistem dosyası araya kaynamış olabilir. Formatsız çözebilirsem çok iyi olacak.

Güvenli modda denedim sorun çıkmadı. Virüsten şüpheleniyordum ama pek çok kez farklı araçla tarama yaptım temiz çıktı. Geçen hafta kullanmadığım uygulamaları temizlerken birkaç sistem dosyası araya kaynamış olabilir. Formatsız çözebilirsem çok iyi olacak.

Formatsız çözemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı