MMO oyun önerisi

Klasikten kastın hangi oyunlar olduğunu bilmediğim için kendimce yazıyorum.
Black Desert
FF14
Phantasy Star Online 2 New Genesis

Black Desert'i muhtemelen oynamışsındır. Eğer oynamadıysan kesinlikle bir şans ver. Class çeşitleri, aktifliği gibi yönlerden gerçekten iyi.

FF14'ü aslında daha bende oynamadım. Ama şu an 70 levele kadar ücretsiz bir sürümü var. (50 saat vs sürüyormuş)

PSO2NGS en son geçen sene bu aylarda oynamıştım. Bir 20-30 saatim var. Şu an Steam'de 2K aktif oyuncusu var ama ben bıraktıktan sonra oyunda bayağı bir büyüme olmuş. Biraz daha Asya vari bir MMO. FF14 gibi yani

Klasikten kastın hangi oyunlar olduğunu bilmediğim için kendimce yazıyorum.
Black Desert
FF14
Phantasy Star Online 2 New Genesis

Black Desert'i muhtemelen oynamışsındır. Eğer oynamadıysan kesinlikle bir şans ver. Class çeşitleri, aktifliği gibi yönlerden gerçekten iyi.

FF14'ü aslında daha bende oynamadım. Ama şu an 70 levele kadar ücretsiz bir sürümü var. (50 saat vs sürüyormuş)

PSO2NGS en son geçen sene bu aylarda oynamıştım. Bir 20-30 saatim var. Şu an Steam'de 2K aktif oyuncusu var ama ben bıraktıktan sonra oyunda bayağı bir büyüme olmuş. Biraz daha Asya vari bir MMO. FF14 gibi yani
Black Deserti çok anlamamıştım. Tekrar şans vermeye değer mi ?
Ek olarak bunların 3'ü arasından hangisini ilk olarak oyniyayım ?

Black Desert'i çok anlamamıştım. Tekrar şans vermeye değer mi?
Ek olarak bunların 3'ü arasından hangisini ilk olarak oynayayım?

Black Desert. Sezon sunucuları oluyor. Birazcık öğretici video ile direkt ısınabilirsin. Sana oyunu öğretecek bir klana katılabilirsen çok daha rahat olur.

Hazır MMO postu bulmuşken sorayım Elder Scrolls Online nasıl iyi bir oyun mu bir de Türkçe yaması varmış kullanan oldu mu?

Hocam daha oynama fırsatı bulamadım maalesef ama bildiğim bir şey varsa o da MMO oyunlarda kesinlikle yama kullanılmamalı. Ban dalgalarına yakalanma ihtimaliniz çok artar. Çeviriye göre bölge ve item isimleri gibi isimler de çevirildiyse insanlarla anlaşmanız ve internetten araşma yapmanız çok zorlaşır.

Not: Steam'da şu an 12k aktif oyuncusu var.

Path of Exile, 26 Temmuz'da yeni sezonu geliyor yıl sonunda ise ikinci oyunu çıkıyor. Öğrenme eşiği biraz zor ama son derece güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı