Olursa yerine olmazsa yazmışım kusura bakmayın.2-3 arkadaşız ve saracak MMORPG oyun arıyoruz. Oynadığınız - beğendiğiniz oyunlar varsa önerilerinizi bekliyoruz. Fazla sistem istemeyen bir oyun olmazsa iyi olur çünkü ekran kartım GT1030.
Üstad onu denedik fazla sarmadı ya totalde 5 6 saat oynadik.Biliyorsun eskisi gibi artık MMORPG oyunlara talep azaldı. Yeni nesil hızlı oyunları sevdiği için fazla bir seçenek yok gelen oyunlar da genelde P2W üzerine zaten.Ama derim ki Black Desert Online private server oynayabilirsiniz.
Bunu düzenle kısmından düzeltebilirsiniz.Olursa yerine olmazsa yazmışım kusura bakmayın.
Bunu düzenle kısmından düzeltebilirsiniz.![]()
Alışılmadık mekaniklere sahip bir oyun ve life skill farm üzerine kurulu bir oyun maalesef tavsiye edebileceğim güzel bir oyun yok. WoW derdim ama ilk satın alımda pahalı ve çok zaman gerektiren bir oyun.Üstad onu denedik fazla sarmadı ya totalde 5 6 saat oynadik.
ben 1 hafta falan oynadım ve sürekli git yaratık kes kafasında dungeon raid falan yok gibi birşey sanki o yüzden beni çok fazla sarmadıAlışılmadık mekaniklere sahip bir oyun ve life skill farm üzerine kurulu bir oyun maalesef tavsiye edebileceğim güzel bir oyun yok. WoW derdim ama ilk satın alımda pahalı ve çok zaman gerektiren bir oyun.
2-3 arkadaşız ve saracak MMORPG oyun arıyoruz. Oynadığınız - beğendiğiniz oyunlar varsa önerilerinizi bekliyoruz. Fazla sistem istemeyen bir oyun olmazsa iyi olur çünkü ekran kartım GT1030.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.