MMORPG önerisi

eren95

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
2-3 arkadaşız ve saracak MMORPG oyun arıyoruz. Oynadığınız - beğendiğiniz oyunlar varsa önerilerinizi bekliyoruz. Fazla sistem istemeyen bir oyun olmazsa iyi olur çünkü ekran kartım GT1030.

Biliyorsun eskisi gibi artık MMORPG oyunlara talep azaldı. Yeni nesil hızlı oyunları sevdiği için fazla bir seçenek yok gelen oyunlar da genelde P2W üzerine zaten.Ama derim ki Black Desert Online private server oynayabilirsiniz.

2-3 arkadaşız ve saracak MMORPG oyun arıyoruz. Oynadığınız - beğendiğiniz oyunlar varsa önerilerinizi bekliyoruz. Fazla sistem istemeyen bir oyun olmazsa iyi olur çünkü ekran kartım GT1030.
Olursa yerine olmazsa yazmışım kusura bakmayın.

Biliyorsun eskisi gibi artık MMORPG oyunlara talep azaldı. Yeni nesil hızlı oyunları sevdiği için fazla bir seçenek yok gelen oyunlar da genelde P2W üzerine zaten.Ama derim ki Black Desert Online private server oynayabilirsiniz.
Üstad onu denedik fazla sarmadı ya totalde 5 6 saat oynadik.

Üstad onu denedik fazla sarmadı ya totalde 5 6 saat oynadik.
Alışılmadık mekaniklere sahip bir oyun ve life skill farm üzerine kurulu bir oyun maalesef tavsiye edebileceğim güzel bir oyun yok. WoW derdim ama ilk satın alımda pahalı ve çok zaman gerektiren bir oyun.

Alışılmadık mekaniklere sahip bir oyun ve life skill farm üzerine kurulu bir oyun maalesef tavsiye edebileceğim güzel bir oyun yok. WoW derdim ama ilk satın alımda pahalı ve çok zaman gerektiren bir oyun.
ben 1 hafta falan oynadım ve sürekli git yaratık kes kafasında dungeon raid falan yok gibi birşey sanki o yüzden beni çok fazla sarmadı :(

Aktif olarak Elder Scroll Online oynuyorum. Görüntü kalitesi olarak piyasadaki en iyilerden. Skyrim evrenine hakimsen ya da bu evreni tanımak istersen çok güçlü ve güzel bir hikayesi var. Bence şuandaki piyasada oynanabilcek en iyi seçeneklerden bir tanesi.

İkinci olarak tabiki Guildwars 2 geliyor. O da çok güçlü bir yapım. Oynanış olarak ESO'yu çok daha sevsem de farklı dinamikleri var; Gerçek zamanlı evren, hikayede birşey değişirse tüm harita değişiyor. Devamlı gelişiyor. Oyunun 1 ay önceki hali ile şuandaki hali arasında ciddi farklar var. Çok ciddi bir alternatif.

Üçüncü olarak MMORPG'lerin efsane ismi. Her zaman WOW bu tür sıralamalarda olacaktır. Şuanda WOW classic başladı. İlk çıktığı dönemdeki halini oynayabiliyorsun. Evren şahane, hikaye şahane, oynanış şahane tek kötü tarafı aylık ödeme kısmı....Bu kadar eski soluklu bir oyuna güncel kurla her ay 90TL vermek insanı sıkıyor.

Son söz; Evet MMORPG ortamı kısır günler yaşıyor ama kesinlikle ölebilecek bir tür değil. 10 küsür yıllık WOW'a bile milyanlarca kişi para verebiliyorsa, daha çok oyun çıkar.....Ama ben kişisel olarak şuanda aktif olarak ESO'yu öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı