MMORPG önerisi

Black Deset Online'ı tavsiye edebilirim. Çünkü diğer MMORPG'lere kıyasla gerçekten yapacaklarınızın sınırı yok. Slot kesmekten sıkılırsan git toplama yap ondan mı sıkıldın git balık tut ondan da mı sıkıldın git biraz ticaret yap. Bu söylediklerimin yanında daha bir çok şey yapabilirsin. Her MMORPG'de olduğu gibi bu oyuna da zaman vermen gerekiyor. Tabi senin kararın bu. Şu an piyasadaki en sağlam MMORPG oyunlarından bir tanesidir. Diğer arkadaşların dediklerine de bir göz at sonra kararını ver bence. İyi oyunlar şimdiden.

Şu ana kadar keyif alarak oynadığım MMORPG leri yazayım içlerinden beğendiğin olursa bakarsın. Yalnız uzunca bir süredir takip etmediğim için içlerinden bazıları kapanmış veya kullanıcı sayıları düşmüş olabilir.
1.Aion
2.Warframe
3.C9
4.Rappelz
5.Airrivals
6.Shaiya
7.4Story
8.Florensia
Bunlar zamanında oynadığım keyif aldığım oyunlar bi bakarsın istersen.

Şu ana kadar keyif alarak oynadığım MMORPG leri yazayım içlerinden beğendiğin olursa bakarsın. Yalnız uzunca bir süredir takip etmediğim için içlerinden bazıları kapanmış veya kullanıcı sayıları düşmüş olabilir.
1.Aion
2.Warframe
3.C9
4.Rappelz
5.Airrivals
6.Shaiya
7.4Story
8.Florensia
Bunlar zamanında oynadığım keyif aldığım oyunlar bi bakarsın istersen.
Aion online ağır p2w bir oyundur. Diğer saydığınız oyunlar eski ve güncel olarak güncelleme alan oyunlar değildir.

Ben tera online oynuyorum. Yeni değil ama güzel. Hızlı level alıp İtem diziyorsun. Gayet güzel geliyor. Black desert pek bana hitap etmediği için sevemedim. Çok fazla ömründen yiyor
tera online ı şu anda yükleyemiyorum. nedenini biliyor musun acaba? arkadaşım da yüklemeye çalıştı onda da sıkıntı çıkıyor. gameforge clientinde teraya tıkladığımda bir şey görünmüyor.

İlginç wow öneren olmamış. Kitlesi genelde olgundur, oyunu trolleyen tipler her oyunda var.
Bana kalırsa MMO dönemi çoktan kapandı, single player oyunlara yönelebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı