MMORPG oyun nasıl yapılabilir?

Emre ERY

Kilopat
Arkadaşlar ben 2008 yıllarında bir MMORPG (internet üzerinden) oyunu oynuyordum, sonrasında buranın Türk sunucusu kapandı ve biri çıkıp franchising yaparak 5-6 yılı öncesinden Türk sunucusunu oluşturdu. Ardından da 1-2 kişi daha çıkıp bu oyun üzerinden kendi oyununu oluşturdu. Bende çok seviyorum bu oyunu, ben de franchising yapmak istiyorum bu oyun için ama nasıl yapacağıma dair en ufak fikrim yok. Sunucuların sahiplerine ulaşmaya çalışıyorum lakin geri dönüş alamıyorum. Daha öncesinden bu konu ile uğraşmış arkadaşlar var ise bana yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyundan bahsediyorsun? Oyunun belki kendi sunucu açma dosyaları vardır.

Hocam Efsane Ejderhalar Mirasından bahsediyorum. Yani birçok şey feda edebilirim öyle bir şeyler varsa adminlere ulaşmaya çalıştım belki satarlar diye fakat geri dönmediler bana.

Yapımcılara değil yayıncılara ulaşman lazım. Eski bir oyun olduğu için kaynak kodları internete düşmüş olabilir açanlar öyle sunucu açmış olabilir. Metin2'nin bir sürü PvP server'ının olmasının sebebi zamanında kaynak kodlarının dışarıya sızmasından kaynaklı.

Yapımcılara değil yayıncılara ulaşman lazım. Eski bir oyun olduğu için kaynak kodları internete düşmüş olabilir açanlar öyle sunucu açmış olabilir. Metin2'nin bir sürü PvP server'ının olmasının sebebi zamanında kaynak kodlarının dışarıya sızmasından kaynaklı.
Peki hocam bu dediğin şeylere nasıl ulaşabilirim ki? Herhangi bir bilgin var mı? Çünkü 1 haftadır aralıksız bunu araştırdım. Kaynak kodlarına rastlamadım. Acaba bunun özel bir sitesi vs mi var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı