MMORPG oyun önerileri

Black deset Online Steam 16TL diyor ama yorumlara baktığım beğenmeyen cok illa para yatırman lazım diyorlar.
Eskiden güzel olan bir oyunu batırdılar. Bu batma çoğunlukla P2W'e dönmesiyle oldu. Benim sana önerim arkadaşlarınla oynayacaksan ya da oyun içinde arkadaşlık kurup Discord vb. sesli iletişimle oyun oynamak istiyorsan Albion öneririm oldukça sosyal bir oyun. Tek başıma takılırım diyorsan The Elder Scroll Online öneririm.

Albion Online LoL tarzı tek farkı karakter kasmak vs. oynanış tarzı kamera açısı falan LoL o yüzden pek bilmiyorum.

Albion Online LoL tarzı tek farkı karakter kasmak vs. oynanış tarzı kamera açısı falan LoL o yüzden pek bilmiyorum.
Haklısın LoL'e benziyor. Dediğim gibi ESO veya GW2 önerebilirim fakat bu MMORPG'ler daha çok batı tarzı. Uzak doğu MMORPG'leri bizim ülke insanlarında daha çok seviliyor herhalde sen de o tarz bakıyorsun. BDO bir dene. Beğeneceğini düşünüyorum.

Bayağı iyi hakiki mmorpg var bildiğim fakat minimum 1 2 sene sonra falan avrupa serverları gelir diye düşünüyorum. Tam 5 yıldır gelişimini izliyorum ve aşırı istekliyim. İsmini verip seni de bu bekleme çukuruna çekmek istemem ama bu kadar övdüysek verelim bari :) Moonlight Blade.

Bayağı iyi hakiki MMORPG var bildiğim fakat minimum 1 2 sene sonra falan Avrupa serverları gelir diye düşünüyorum. Tam 5 yıldır gelişimini izliyorum ve aşırı istekliyim. İsmini verip seni de bu bekleme çukuruna çekmek istemem ama bu kadar övdüysek verelim bari :) moonlight Blade.

Öncelikle hayırlı sabahlar oyunu indirebileceğim bir link var mıdır acaba? Ben oyunun sitesini bulamadım ve diğer sitelerede güvenmiyorum.

Black Desert Online iyi fakat oyun içi para yatırmadan rahat oynayamıyorsun. Oyun içi para yatırmada sıkıntın yoksa oyna.

Black Desert Online yapımcılarından Shadow area diye bir oyun çıktı.
Bir nevi Battle Royale ama bana Black Desert kadar zevk vermedide değil Steam platformunda ücretsiz 10.7GB indirme yapıyor.

Hazır World of Warcraft yeni expansion olan Shadowlands arefesindeyken, önceki paketleri topluca indirimde iken alınabilir. 17.99 Euro'ya Battle for Azeroth dahil tüm paketleri alabiliyorsunuz. Alıp oyuna alışıp, Shadowlands çıktığında da devam edilebilir. Ki çok zaman kalmadı. 3. çeyrekte muhtemelen yeni expansion gelir.

Şu an closed beta testleri yapılıyor. Daha önceki tecrübelerimizden hareketle genelde WoW'un beta testleri 1 ay civarı sürer. Sonra 1 ay pre-patch ile gerekli dosyalar oyuna yüklenir, expansion tanıtımı için 1-2 basit görev eklenir. Bu sırada da bir nevi open beta gibi oyun incelenir. Sonrasında da tam sürüm çıkar. 2004'ten beri böyle çalışıyor bu adamlar. O yüzden en fazla 2 ay belki 3 ay gibi bir süre var.

Şu an yeni bir MMORPG arıyorsanız WoW için tam zamanıdır bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı