MMORPG oyun önerisi

Merdo44

Kilopat
Katılım
14 Mart 2019
Mesajlar
1.097
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhablar MMORPG oyun önerisi istiyorum, FPS oyunlarından sıkıldımç MMORPG ilk defa başlayacağım önerdiğiniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhablar MMORPG oyun önerisi istiyorum, FPS oyunlarından sıkıldımç MMORPG ilk defa başlayacağım önerdiğiniz var mı?
League of Legends tavsiye ederim. Rank kasabilir, bir şampiyon mainleyip onunla puan kasabilir veya başarımları yapabilirsin.
 
İlk defa MMORPG oyununa başlayacağını söyledin, yıllarını MMORPG oyunlarına vermiş biri olarak, öncelikle MMORPG yi deneyimlemen adına basit bir MMORPG oyunu oynamanı öneririm, şayet diğer yorumlarda yazan Final Fantasy 14, World of Warcraft, Black Desert, Lost ARK, Diablo İmmortal veya Path of Exile gibi oyunlardan başlaman seni çok zorlayacak, sebebi çok karışık gözüktüğü için.

Bu yüzden ne kadar tavsiye etmesemde Metin2 adlı oyunu resmi sunucularından oynayarak MMORPG'nin mantığını kavramanı tavsiye ederim. Metin2'yi önermemin nedeni oyunun karışık olmamasıdır, en fazla 5-6 adet skill var oyunda. Türkçe olması da ayrı avantaj, karakterini geliştirmek için görevleri yapıp basit MMORPG temelini öğrenmeni kolaylaştırır. Mantığı kavradıktan sonra diğer MMORPG oyunlarına geçiş yapabilirsin. Metin2'yi tavsiye eder miyim? dersen. Ederim fakat resmi sunucuları tavsiye etmem çok fazla şaibe var. Sadece MMORPG'yi öğrenmek için deneme tahtası olarak kullanabilirsin Metin2'yi.
 
Adam MMORPG diyor alooo. :)

LoL'de level ve skinler var :) ayrıca hardcore mod zorluk yani Jungle var. İsterseniz her modu deneyebeilisniz.

Leveli oyun oynayarak.

Skini ise anahar kasarak (maç sonu Honor atarak) her gün alabilirsiniz ve kasaları da her şampiyonda s aldığınızda bir tane geliyor. :)

Bence MMORPG gibi. Oyun içinde zaten item alma var tek sıkıntı Max level olması. Bir de her maç baştan başlıyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı