MMORPG oyun tavsiyesi

Wantatchi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yıllardır MMORPG oynamak istiyorum ama kafama uymayan birçok nokta çıkıyor. Örnegin bazılarında hikayenin çok ön planda olup dil desteğinin olmaması, kimisinde oynanışın güzel olup grafiğin leş gibi olması, kimisinde de oyunun acayip karışık olması(ekranın saçma sapan butonlarla dolu olmasını kastediyorum).bakın şu an wayfinder, quinfall ve Blue protocolün çıkışını bekliyorum ancak pek yakında çıkmayacak gibi sizden oyun önerileri istiyorum ve oyun olarak işte Knight Online, eve Online, World of Warcraft, Lost Ark vb çok bilinen oyun önerileri istemiyorum, neden diye sorarsanız zaten bu oyunları biliyorum biraz daha göz önünde olmayan oyun önerileri istiyorum teşekkürler.

Legend Online oynayabilirsiniz ancak bayağı P2W bir oyun. Ayrıca MMORPG oyunlarının çoğu gününüzü çalmaktan başka bir işe yaramaz.
Sanki diğer oyunlarda aynı değilmiş gibi söylüyorsunuz ya güldürüyorsunuz beni sonuçta hobi olarak yapılan bir şey bilgisayar oyunları oynamak.

Sanki diğer oyunlarda aynı değilmiş gibi söylüyorsunuz ya güldürüyorsunuz beni sonuçta hobi olarak yapılan bir şey bilgisayar oyunları oynamak.
Yıllardır bağımlısı olan, oyuna her gün girip gerektirdiklerini yapıp saatlerce online olan abi ve ablalar biliyorum. Oyunu 6 sene süreyle ben de oynadım ve gerçekten sigara gibi bağımlılık yapıyor. Bırakması zor olsa da az oynarım derseniz başlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı