MMORPG oyun tavsiyesi

Hocam Metin2'yi çok oynadık be zamanında bırakın mezarında rahat rahat yatsın hiç gerek yok çıkartmaya.

Elder Scrolls Online. İndirimlerde fiyatı baya düşüyor. Oynadığım en MMORPG havasını veren oyun olabilir.

Bırakamıyoruz hocam, hala oynuyorum.
Çok fazla hile olduğunu duymuştum hocam öyle mi?

Elder Scrolls Online. İndirimlerde fiyatı baya düşüyor. Oynadığım en MMORPG havasını veren oyun olabilir.
Sağolun hocam bakacağım.

Elder Scrolls Online Epic Games'te 87 TL alınır mı arkadaşlar sizce?

Hocam şöyle söyleyebilirim pvp serverleri oynuyorum oynarsam ama official olanda hilelerin arttığını duymuştum bende fakat kesin emin değilim. Zaten haklısınız bir yandan gerçekten pvp serverlerinin de suyu çıktı neredeyse, artık çarı kendiniz bırakıyorsunuz, oyunun kendisinde olan metin botunu açıyorsunuz çar kendisi metin kesiyor. Çoğu server böyle artık çok saçmaladılar, uzun süredir oynamıyorum bende arada oynuyorum değişik server gözüme kestirince ama 1-2 saat sonra gene sıkılıp siliyorum.

Yeni kan bulmak lazım hocam eskiler artık sarmıyor

Elder Scrolls Online
Gulid Wars 2
Black Desert Online
Path of Exile

Şuanda bu oyunlar var aklımızda hangisini önerirsiniz?

Sağ olun hocam bakacağım.

Elder Scrolls Online Epic Games'te 87 TL alınır mı? Arkadaşlar sizce?

Elder Scrolls bende 9-10 saat oynadım karakterler güzel görevleri zaten klasik güzel, fakat nedense değişik bir havası vardı ben daha da oynayamamıştım.

Ekstra olarak bende "Warframe" atayım.

Oyunun "oyuncular ve sosyal." durumu hakkında bir fikrim yok ama grafikler ve fizikler, kombat olarak bedava bir oyun için cidden iyi. Yapımcı firmada içerik pompalıyordu durmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…