MMORPG oyun tavsiyesi

Diablo4. Ama fiyatı uçuk.
Fazla uçuk hocam ben versem bile arkadaşların hepsi vermez.

Final Fantasy 14 öneririm hocam kaliteli P2W olmayan bir oyun aylık ücreti var maalesef ama kesinlikle parasına değiyor 200 saat solo oynadım çok zevkli Lost Ark konusuna gelirsek kesinlikle önermem 300 saatim çöpe gitti.
Ne kadar hocam aylık?

Denemeyin Black Desert Online şu an oynanmaz halde PvP yok oyun tamamen AFK takıl pwra kas Gear yap şeklinde oyuna 1 yıl önce kadar zam geldi ve artık inciyle(P2W itemleri) alınmaz halde büyük zam gelmedi 100TL'ye aldığımız şey 200TL oldu öyle diyeyim ama gene de farkını hissetiriyor he illede denemek isterseniz sizi tutamam ama yardımcı olabilirim 1 ayda 720GS +64 level olduk P2W siz bence gayet iyi :)
Siz ne önerirsiniz hocam?

Guild wars 2 ücretsiz ama oyunun ücretsiz kısmını bitirince(çok uzun sürüyor o bile) DLC'leri alıp devam edebilirsiniz. Not DLC almazsanız bineğiniz olmuyor.

POE 2 belki olabilir düz sürümü şu anda oynamayın bence tabii orada kitlesi çok ama POE 2 düz sürüm çıkınca çoğu kişinin geçeceği yer belli.
POE 2 tam sürümüne çıkmadan satın almayı düşünmüyoruz hocam bu yaz oynayacağız zaten haftaya başlamayı düşünüyoruz.

Fazla uçuk hocam ben versem bile arkadaşların hepsi vermez.

Ne kadar hocam aylık?

Siz ne önerirsiniz hocam?

Hocam POE2 çıktı ama tam sürümde değil diye biliyorum veya çıkacak 2 yeni MMORPG var onları bekleyin derim BDO da 1500 saat civarı bir saatim var yalan yok oyun güzel ama bir yerden sonra ya cok fazla vakit ya şans ya da P2W istiyor ki bende hiçbiri yok bir ara şansım tuttuda biraz ilerledim ama sonra cakiliyor insan. Bir Ark'la beraber başladık neredeyse sürekli ayni ilerledik tek sorun o şanslı ve P2W dibine kadar yapardı ben sansliydim ama sadece zamanim oldukcca grind atardim sonuç ben 720 o 800GS oldu :D

Ücretli olması problem değil eğer güzel bir oyunsa
Yakın zamanda Black Desert indirdim ama oynama fırsatım olmadı. Ama gördüğüm kadarıyla kaliteli bir oyun. Türkçe olması oyunu kavramayı kolaylaştırır. Şuanda başlanacak en mantıklı MMORPG olduğunu düşünüyorum.

Hocam POE2 çıktı ama tam sürümde değil diye biliyorum veya çıkacak 2 yeni MMORPG var onları bekleyin derim BDO da 1500 saat civarı bir saatim var yalan yok oyun güzel ama bir yerden sonra ya cok fazla vakit ya şans ya da P2W istiyor ki bende hiçbiri yok bir ara şansım tuttuda biraz ilerledim ama sonra cakiliyor insan. Bir Ark'la beraber başladık neredeyse sürekli ayni ilerledik tek sorun o şanslı ve P2W dibine kadar yapardı ben sansliydim ama sadece zamanim oldukcca grind atardim sonuç ben 720 o 800GS oldu :D
Evet hocam şuanda erken erişimde tam sürümüne çıkmadan onu oynamayız yeni çıkacak oyunların ismini yazar mısınız haftaya başlamayı düşünüyoruz yaz boyu oynayacağız.

Evet hocam şu anda erken erişimde tam sürümüne çıkmadan onu oynamayız yeni çıkacak oyunların ismini yazar mısınız haftaya başlamayı düşünüyoruz yaz boyu oynayacağız.

Bir bakayım şu an aklımda değil.

Metin2, isterseniz direkt ana oyunu olarak Gameforge üzerinden oynayabilirsiniz ya da PvP serverleri araştırıp oynayabilirsiniz. Farkı şöyle söyleyebilirim Gameforge üzerinden oynadığınız official Metin2 daha zor ve uğraştırıcı, PvP serverler o kadar zor değil daha eğlenceli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı