Sürekli açık demiş arkadaş. Ancak Aternos'ta PC'yi açık bırakarak 7/24 olabilir.Aternos.
Sürekli açık demiş arkadaş. Ancak Aternos'ta PC'yi açık bırakarak 7/24 olabilir.
Bir de AFK kalırsa sunucu, oyuncuyu atıyor. Sürekli hareket etmesi lazım. AFK havuzu tarzı yöntemler de çalışmıyorSürekli açık demiş arkadaş. Ancak Aternos'ta PC'yi açık bırakarak 7/24 olabilir.
Macro Recorder diye bir program vardı. Onunla yapıyordum.Bir de AFK kalırsa sunucu, oyuncuyu atıyor. Sürekli hareket etmesi lazım. AFK havuzu tarzı yöntemler de çalışmıyor
İşe yarıyor mu bari hocam?Macro Recorder diye bir program vardı. Onunla yapıyordum.
Yarıyordu. Büyük bir alan yapıp karakteri orada gezdiriyoruz. Tuşlara bastığı içinde atmaz diye düşünüyorum.İşe yarıyor mu bari hocam?
Umarım hala geçerlidir bu.Yarıyordu. Büyük bir alan yapıp karakteri orada gezdiriyoruz. Tuşlara bastığı içinde atmaz diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.