MNG Kargo alınmazsa tekrar dağıtıma çıkar mı?

KARA1964

Decapat
Amazon'dan sipariş verdim, 2 gün sonra geldi. 4-5 gün sürer sanmıştım. O gün de evde değildim, kuryenin aradığını da sonradan gördüm. MNG şubesine geri dönmüş ama yarın saat 22:00'a kadar geleceği yazıyor Amazon'da. Tekrar dağıtıma çıkar mı sizce?

Amazon'dan sipariş verdim, 2 gün sonra geldi. 4-5 gün sürer sanmıştım. O gün de evde değildim, kuryenin aradığını da sonradan gördüm. MNG şubesine geri dönmüş ama yarın saat 22:00'a kadar geleceği yazıyor Amazon'da. Tekrar dağıtıma çıkar mı sizce?

Amazon'da tekrar dağıtım seçeneği var, evet yarın tekrar dağıtıma çıkar.

Ayrıca MNG'nin kendi sitesinden takip numarasını yazdığım zaman böyle diyor.
Gönderiniz henüz MNG Kargo`ya ulaşmamıştır. Bize ulaştığında, en hızlı şekilde teslim edeceğiz. Bu aşamada takip numaranızla satın aldığınız platform üzerinden gönderinizi takip edebilirsiniz.

Amazon'da tekrar dağıtım seçeneği var, evet yarın tekrar dağıtıma çıkar.

İnternetten bakıyorum MNG 2. kez dağıtıma çıkarmaz yazıyor amazona giriyorum yarın dağıtıma çıkar diyor :d eyvallah hocam.

Gönderiniz henüz MNG Kargo'ya ulaşmamıştır. Bize ulaştığında, en hızlı şekilde teslim edeceğiz. Bu aşamada takip numaranızla satın aldığınız platform üzerinden gönderinizi takip edebilirsiniz.

Sipariş numarası ile sorgula var oradan yapacaksınız.

Gönderiniz henüz MNG Kargo'ya ulaşmamıştır. Bize ulaştığında, en hızlı şekilde teslim edeceğiz. Bu aşamada takip numaranızla satın aldığınız platform üzerinden gönderinizi takip edebilirsiniz.

İnternetten bakıyorum MNG 2. kez dağıtıma çıkarmaz yazıyor amazona giriyorum yarın dağıtıma çıkar diyor :d eyvallah hocam.

Hiçbir kargo 2. kez dağıtıma çıkmaz fakat anlaşmalı olduğu yerler var örnek bankalar ve Amazon.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240915_184245_Chrome.jpg
    Screenshot_20240915_184245_Chrome.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 78
Sipariş numarası ile sorgula var oradan yapacaksınız.

Hocam Amazon'da sadece takip kimliği var sipariş bilgileri kısmında sipariş no bulamadım takip kimliğini bu kısma girdiğim zaman ise girilen gönderi takip numarasına ait gönderi bulunmamaktadır yazıyor. Sipariş numarasını nereden bulacağım

Hocam Amazon'da sadece takip kimliği var sipariş bilgileri kısmında sipariş no bulamadım takip kimliğini bu kısma girdiğim zaman ise girilen gönderi takip numarasına ait gönderi bulunmamaktadır yazıyor. Sipariş numarasını nereden bulacağım.

Geçen haftalarda sipariş vermiştim böyle bir yer var buradaki kodla bakabilirsiniz veya direk MNG'yi arayabilirsiniz. Veya Amazon'un en güzel yanı müşteri hizmetlerinin sizi aramasını isteyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240915_184817_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20240915_184817_Amazon Shopping.jpg
    176,1 KB · Görüntüleme: 72
3-4 gün önce klavye aldım Yurtiçi Kargo ile gönderildi. Akşam 7'ye kadar evde bekledim gelmedi sonra dışarı çıkmam gerekti 19.40'ta beni 2 kere aramış kurye. Teslim edilemedi adrese not bırakıldı diye sisteme girdiler ertesi gün tekrar dağıtıma çıktı ve akşam 8'e doğru geldi. Ben evde olmadığım zaman gelen kargolar şimdiye kadar hep ertesi gün dağıtıma çıktı spesifik olarak MNG'de durum nasıldır bilmiyorum da.

Bende böyle çıkıyor o kısım bu takip numarasını girdiğim zaman ise ilk yazdığım hatayı alıyorum neyse yarını bekleyeyim artık gelmezse Amazon'u arayacağım.
hangi şube onu da yazmamışlar :d mobil uygulamadanda baktım yok SMS dahil mail falan hiçbir şey gelmedi bana.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (28).png
    Ekran Görüntüsü (28).png
    64 KB · Görüntüleme: 71

Technopat Haberler

Geri
Yukarı