MNG Kargo iade süreci nasıl işler?

Rivriv19

Centipat
Arkadaşlar selam. Geçen hafta Era saat'ten (Casio TR distribütörü) saat sipariş ettim. Ama iade etmek istiyorum. İade kodum mevcut. "MNG Kargo ile iade işleminizi yapabilirsiniz" diyor. Erzurum'un ilçesinde oturuyorum yani MNG Kargo'nun şubesi yok. İnternetten MNG Kargo'ya mı bildirmem gerekir? Daha önce iade işlemi yapmadığım için bilmiyorum. Bir de kargo ücretini benim mi ödemem gerekir?

Arkadaşlar selam. Geçen hafta Era saat'ten (Casio TR distribütörü) saat sipariş ettim. Ama iade etmek istiyorum. İade kodum mevcut. "MNG Kargo ile iade işleminizi yapabilirsiniz" diyor. Erzurum'un ilçesinde oturuyorum yani MNG Kargo'nun şubesi yok. İnternetten MNG Kargo'ya mı bildirmem gerekir? Daha önce iade işlemi yapmadığım için bilmiyorum. Bir de kargo ücretini benim mi ödemem gerekir?
Kapıdan alıyo olmaları lazım dhl yi arayıp bilgi alabilirsin.

Mng kargo şuan dhl olarak hizmet veriyor.Mobil uygulamada kapıdan iade var diye biliyorum.
Evet bakıyorum ama öyle bir ibare yok. Kurye ile gönderimi seçiyorum vergi kn/ eori numarası istiyor. Onlar yok bende bilmiyorum

MNG'yi arayip bilgi alsan daha iyi, ücretsiz kurye cagirirsin.
08502220606 bu numara sanırsam. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Telefonuma link gönderiyorlar konuşmada. O linke tıklayınca gönderi oluştur diyor. Kargo ücreti vs görünüyor. Bildiğim kadarıyla iade kodu olan iadelerde kargo ücreti alınmıyor.

Kapıdan alıyo olmaları lazım dhl yi arayıp bilgi alabilirsin.
Hocam arayınca müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Yanlış numara mı çeviriyorum anlamadım

Ürün iade edecekseniz, şubeye gideceksiniz. Belirtilen kod ile iade işlemini yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı