Kargom bugün satıcı tarafından teslim edildi fakat hala fatura kesildi/şubede bekliyor olarak gözüküyor. Yoğunluktan dolayı ertesi güne bekleme şansı var mı?
10:51'de teslim edilmiş ama, bayağı erken. Umarım sisteme geç işliyor olur, çok sabırsızlanıyorum.
Zaten aldığım şey cebe bile sığar, umarım bu ve benzeri küçük kargolar kotaya takılmaz.
F5 butonunu kırmadığım kaldı akşam 7'den beri yemin ederim. Psikopatlığa bağlayıp bot hazırlayacağım, en ufak harekette mail yollasın. Gerçekten çok sabırsız birisiyim ve bu kargoyu da hemen almam gerekiyor.
MNG geçen ay 2-3 gün çıkış şubede bekletti kargoyu, trendyolu arayıp şikayet oluşturdum da anca çıktı, şehrime geldi orda da 2 gün bekledi yine şikayet ettim de çıkarttılar. Şikayet üzerine çalışıyorlar resmen.
MNG geçen ay 2-3 gün çıkış şubede bekletti kargoyu, Trendyol'u arayıp şikayet oluşturdum da anca çıktı, şehrime geldi orada da 2 gün bekledi yine şikayet ettim de çıkarttılar. Şikayet üzerine çalışıyorlar resmen.
İşte bu yüzden dolayı bir şey alırken süre veriyorum. O süre içerisinde gelmediği taktirde teslim almıyorum ki almamışlığım var. (2 Haftayı geçmişti teslim süresi.)
Cuma günü son gün.