Kargom bugün satıcı tarafından teslim edildi fakat hala fatura kesildi/şubede bekliyor olarak gözüküyor. Yoğunluktan dolayı ertesi güne bekleme şansı var mı?
@Mithat Berhan hocam merakımı mazur görün.Şu anda şubeler belirli kotaya göre belirli adet alım yapıyor. Ona bağlı olarak büyük ihtimalle bir sonraki güne kalmış olabilir.
Şu anda şubeler belirli kotaya göre belirli adet alım yapıyor. Ona bağlı olarak büyük ihtimalle bir sonraki güne kalmış olabilir.
Zamanında bir adet zarfım yüksek kotaya rağmen alınmamıştı. Genel bir bahane olabiliyor, ama yine de erken gelme ihtimali var.Zaten aldığım şey cebe bile sığar, umarım bu ve benzeri küçük kargolar kotaya takılmaz.
Zamanında bir adet zarfım yüksek kotaya rağmen alınmamıştı. Genel bir bahane olabiliyor, ama yine de erken gelme ihtimali var.
@myswagnotusual kişisel işlerimden dolayı ayrıldım.
Çıkmaz![]()
MNG geçen ay 2-3 gün çıkış şubede bekletti kargoyu, Trendyol'u arayıp şikayet oluşturdum da anca çıktı, şehrime geldi orada da 2 gün bekledi yine şikayet ettim de çıkarttılar. Şikayet üzerine çalışıyorlar resmen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.