MNG Kargo rezilliği

Ben hataydayim telefon aparatı sipariş etmiştim gel al değildi kuryenin getirmesi gerekiyordu arabamda yok beni aradılar gel al noktasından alın dediler ve hangi şubede olduğunu soylemediler otobüste yok o güneşte beni yürüttüler 3 saat.

Bende ayın 12 sinde bir sipariş verdim ve 20 sinde gösteriliyordu sonra 21 oldu ve sonra geç kaldı yazısı çıktı hala bekliyorum ilk önce Kocaeli şubesinden çıkmıştır dendi fakat sonra İstanbul büyük depodan çıktı yazısı geldi böyle kargo şirketi olmaz olsun ürünü getirsinler de yeter diyecek hale geldim.Bende ne yapacağımı bilmiyorum şu anda 21-25 arası yazıyor umarım elime ulaşır ürün.

Reis amazon yoğunluktan dolayı kargoları yetiştiremedi.bende bişey almıştım teslim tarihi 3gün gecikti.Yarın gelicek.Müşteri hizmetlerine bağlanıp baya sinirli sinirli konuş.süreci hızlandırıuo.

Hocam amazonla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çok çünkü adamlar MNG ye vermişler onlar sorumlu bu arada onları hangi numaradan arıyorsunuz İnternette ki numara da sürekli ingilizce asistan çıkıyor ne dediğini anlamıyorum hangi tuşa basarsam basayım kapanıyor hat ne yapmam lazım siz hangi numarayla bağlandınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…