- Makaleler
- 13
Amazon müşteri hizmetlerine yazın, bana da böyle olduğunda hediye kupon vermişlerdi.
12 Temmuz 2023 tarihinde Amazon Türkiye üzerinden JBL kulaklık siparişi verdim. Prime day dolaysıyla kargoya geç verdiler. Teslimat tarihi 17 Temmuz olarak gözüküyordu. Daha sonra 19 Temmuz'a çekildi. Kargo dün sabah saat 5'te Amasya'ya gitmiş. Amasya Çorum arası da maksimum 1 buçuk saatlik yol. Buna rağmen dün teslim etmediler. Amazon'a girdim, 20-21 Temmuz'a ertelendiği yazıyor. Bugün Çorum teslimat birimine getirmişler. Sabah 9'da gelmiş, saat 3 oldu hala dağıtıma çıkartmıyorlar. Öylece şubede bekliyor, arıyorum açmıyorlar. Muhtemelen bugün de dağıtıma çıkartmayacaklar. Yarın da getirmezlerse araya hafta sonu giriyor, o zaman da gelmez. Hayatımda daha rezil, daha vasıfsız bir kargo firması görmedim. Şaka gibi, 3 günlük süreç 2 haftaya uzayacak. Bir daha MNG ile sipariş vermeyi bırakın, bulunduğu sokaktan dahi geçmem. Tarihin en vasıfsız, en rezil kargo firması MNG'dir.
Eki Görüntüle 1869716
Bende ayın 12 sinde bir sipariş verdim ve 20 sinde gösteriliyordu sonra 21 oldu ve sonra geç kaldı yazısı çıktı hala bekliyorum ilk önce Kocaeli şubesinden çıkmıştır dendi fakat sonra İstanbul büyük depodan çıktı yazısı geldi böyle kargo şirketi olmaz olsun ürünü getirsinler de yeter diyecek hale geldim.Bende ne yapacağımı bilmiyorum şu anda 21-25 arası yazıyor umarım elime ulaşır ürün.12 Temmuz 2023 tarihinde Amazon Türkiye üzerinden JBL kulaklık siparişi verdim. Prime day dolaysıyla kargoya geç verdiler. Teslimat tarihi 17 Temmuz olarak gözüküyordu. Daha sonra 19 Temmuz'a çekildi. Kargo dün sabah saat 5'te Amasya'ya gitmiş. Amasya Çorum arası da maksimum 1 buçuk saatlik yol. Buna rağmen dün teslim etmediler. Amazon'a girdim, 20-21 Temmuz'a ertelendiği yazıyor. Bugün Çorum teslimat birimine getirmişler. Sabah 9'da gelmiş, saat 3 oldu hala dağıtıma çıkartmıyorlar. Öylece şubede bekliyor, arıyorum açmıyorlar. Muhtemelen bugün de dağıtıma çıkartmayacaklar. Yarın da getirmezlerse araya hafta sonu giriyor, o zaman da gelmez. Hayatımda daha rezil, daha vasıfsız bir kargo firması görmedim. Şaka gibi, 3 günlük süreç 2 haftaya uzayacak. Bir daha MNG ile sipariş vermeyi bırakın, bulunduğu sokaktan dahi geçmem. Tarihin en vasıfsız, en rezil kargo firması MNG'dir.
Eki Görüntüle 1869716
Hocam 12 den 21 e kadar beklettiler yok şu gün gelecek yok 48 saate kesinlikle elinizde olacak ve sonuç ne 25 i için bu sefer kesinlikle gelecek diyorlar , şu anda tek dileğim ürünün gelmesi.@IMATTACKHELICOPTER Bana bugün geldi, kargo süreci 5 gün sürdü.
Hocam gelsin de valla düzgün bir şekilde o bana yeter ama benim anlamadığım kısım@IMATTACKHELICOPTER Gelir gelmeye de çok geç geliyor maalesef.
Hocam amazonla ilgisi olduğunu düşünmüyorum çok çünkü adamlar MNG ye vermişler onlar sorumlu bu arada onları hangi numaradan arıyorsunuz İnternette ki numara da sürekli ingilizce asistan çıkıyor ne dediğini anlamıyorum hangi tuşa basarsam basayım kapanıyor hat ne yapmam lazım siz hangi numarayla bağlandınız acaba?Reis amazon yoğunluktan dolayı kargoları yetiştiremedi.bende bişey almıştım teslim tarihi 3gün gecikti.Yarın gelicek.Müşteri hizmetlerine bağlanıp baya sinirli sinirli konuş.süreci hızlandırıuo.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.