MNG Kargo rezilliği

PTT'yle ben Aliexpress'ten klavye tuşu sipariş etmiştim. Türkiye'ye geldikten 2 gün sonra bana ulaştı diye hatırlıyorum. Zamanında da Amazon'da Çin'den PTT ile mousepad almıştım, o da Türkiye'ye geldiği gibi 12 saat sonra kapımdaydı.

Bilmiyorum buradaki PTT güzel çalışıyor galiba.

Depremden sonra şehir değiştirdim 6 aylığına Trabzon'da yaşadım PTT acayip berbat çalışıyor orada. Depremden önce Kahramanmaraş'ta gene iyi çalışıyordu kargom İstanbul'dan 1-2 güne geliyordu. Şimdi Malatya'dan gelmesi 1 hafta sürüyor.

Arkadaşlar kargo teslimat süresi konuma göre çok değişiyor. Mesela benim konumumda Sürat ve PTT çok güzel çalışıyor ama aras berbat. MNG ise geldik ama evde yoktunuz yapıyor.

Ya bu MNG her yerde mi? Kötü olur. Bir de kapıya kağıt yapıştırdık diyorlar. Bütün kargo şirketlerine aynı adresi veriyorum ama ne MNG'den ne de kağıttan iz var. En son başka kapıya yapıştırdılar diye düşündüm.

Hadi onu anlarız hocam benim buradada aras ve sürat iyi. Ama bu MNG her yerde acayip kötü.

Hadi onu anlarız hocam benim buradada aras ve sürat iyi. Ama bu MNG her yerde acayip kötü.

Bizim burada direkt Aras'ın şubesi yok o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama Aras'ı pek sevmiyorum. En yakın şubesi bile çok uzak. Neredeyse tüm kargo şirketleri var Aras yok ilçede.

Amazon'dan alıyorsanız 40 lira fazla verin Prime ile hızlı kargo alın kafanız rahat olsun, böyle işlerle de uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Hocam zaten prime var ama sorun şu, ürün prime özel indirimli ürün ama hızlı kargosu yoktu anlamadığım. Yani işin garibi de Antalya'da yaşamam. Hangi Türkiye'nin ücra bir yerinden olsam anlayışla karşılayabilirim, ulaşım zordur falan ama Türkiye'nin en büyük illerinden birinde yaşıyorum. Çok enteresan.

Satıcı Amazon değilse hızlı kargo olmayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…