MOBA mı yoksa FPS mi daha bağımlılık yapar?

Yani bilgisayarı sattım dayanamadım yarın alacağım 2 aydır bilgisayarsız oturuyordum sakın satmayın
Sınava hazırlandığım için 7 ay bilgisayara oturmadım, bilgisayarı sattım şimdi yeniden aldım online dersler için elim ayağım titriyor

8200 saat CS:GO oynamışsınız. Bağımlılık yapmadığına emin misiniz
Arkadaşın yaşadığı durumu anlayabiliyorum. Genelde ilk 500 saatinizde bağımlılık yaptı diye pişman oluyorsunuz daha sonra normal bir şeymiş gibi geliyor ve içiniz daha rahat oluyor.

Bir oyunu beni 500 saat oynatıyorsa pişman olmam ben. Beni fazla oynatmayan oyun pişman eder. Oda indirdiğimden dolayı.

Bir de oynanmayan oyuna para verdiysek intihar sebebi. Aylar önce aptal gibi PUBG’ye servet vermiştim 20 saat oynadım ve iade de edemedim, pişmanım

Yani bağımlı olunca pişman olanlardan değilsiniz o zaman.

Hayır tabii ki de ama CS'ye yeni başlarsanız sevme şansınız biraz az, oyunda fazla hile var ben Faceit oynadığım için hale memnunum ama şu an CS:GO'da rekabetçi modu oynanmaz zaten şu an PC yok diğer hafta başlicam yine oynamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…