Sınava hazırlandığım için 7 ay bilgisayara oturmadım, bilgisayarı sattım şimdi yeniden aldım online dersler için elim ayağım titriyorYani bilgisayarı sattım dayanamadım yarın alacağım2 aydır bilgisayarsız oturuyordum sakın satmayın
![]()
Sınava hazırlandığım için 7 ay bilgisayara oturmadım, bilgisayarı sattım şimdi yeniden aldım online dersler için elim ayağım titriyorYani bilgisayarı sattım dayanamadım yarın alacağım2 aydır bilgisayarsız oturuyordum sakın satmayın
![]()
Arkadaşın yaşadığı durumu anlayabiliyorum. Genelde ilk 500 saatinizde bağımlılık yaptı diye pişman oluyorsunuz daha sonra normal bir şeymiş gibi geliyor ve içiniz daha rahat oluyor.8200 saat CS:GO oynamışsınız. Bağımlılık yapmadığına emin misiniz![]()
Bir oyunu beni 500 saat oynatıyorsa pişman olmam ben. Beni fazla oynatmayan oyun pişman eder. Oda indirdiğimden dolayı.Genelde ilk 500 saatinizde bağımlılık yaptı diye pişman oluyorsunuz
Yani bağımlı olunca pişman olanlardan değilsiniz o zaman.Bir oyunu beni 500 saat oynatıyorsa pişman olmam ben. Beni fazla oynatmayan oyun pişman eder. Oda indirdiğimden dolayı.
Bir oyunu beni 500 saat oynatıyorsa pişman olmam ben. Beni fazla oynatmayan oyun pişman eder. Oda indirdiğimden dolayı.
Servet derken 87 TL?Bir de oynanmayan oyuna para verdiysek intihar sebebi. Aylar önce aptal gibi PUBG’ye servet vermiştim 20 saat oynadım ve iade de edemedim, pişmanım![]()
Sana göre 50.000 TL servet iken kimisine göre 20 TL servet olabilir.Servet derken 87 TL?
Yani bağımlı olunca pişman olanlardan değilsiniz o zaman.
Azıcık daha zorlasanız (8772 saat olursa) Güneş etrafındaki turunuzu tamamlayacaksınız8200 saat
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.