MOBA oyun önerisi

batur1121

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir LoL oynayan bir kişiyim ve yeni sezondan çok şikayetçiyim ama yapacak pek bir şey yok Riot kullanıcılarına önem vermiyor :(
Aslında başlıca bırakmamın sebebi yeni sezonun ilk maçı oyunda 3 tane vadi açan bir Graves vardı ve oyunda uzun zaman sonra ilk defa bug görüyorum ama bununla da kalmıyor ve Hextech sandıkları galiba kalkmış ya da ben göremedim ve artık karakter almak daha zor. Hadi karakter almanın bir önemi yok ranked maçlar eskisi gibi değil West'te oynuyorum ve işkence gibi geçiyor elmas eloda zevk alamıyorum ama smurf oynamak da istemiyorum başka kişilerin oyunlarını zehir etmek de istemiyorum sonuçta aynı yerden herkes geçiyor.
Kısacası oyun sarmıyor, yoruluyorum. 6 senedir oynuyorum. Dota'ya geçmeyi düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dota geç zaten neredeyse tüm karakterler bedava ama oyun LoL'den daha zor. Harita yüksekliği, gece gündüz döngüsü var. Mesela bir tane karakterin özellikleri gece ve gündüze göre değişiyor. Kendi minyonunu falan öldürmen lazım ama bana göre LoL'den daha eğlenceli.

Dota geç zaten neredeyse tüm karakterler bedava ama oyun LoL'den daha zor. Harita yüksekliği, gece gündüz döngüsü var. Mesela bir tane karakterin özellikleri gece ve gündüze göre değişiyor. Kendi minyonunu falan öldürmen lazım ama bana göre LoL'den daha eğlenceli.
dota daha çok oyun takibi istiyor buda ekstra yorulmak demek ve sanırım dotayı eliyorum.
smıte oynadım bu gun ve ilgimi çekmedi karakter tasarımı ve dengelemeler lolden daha bozuk:(
gerçekten farklı ve güzel bir moba oyunu sanırsam yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı