Mobass 8'e amfi önerisi

furk4n_oztrk.61

Decapat
Daha fazla  
2 takım mobass 8 midrange alacağım
1 takim MBT-02 tweteer.
Duruma göre belki 1 takım 16 1 takım 13 cm mid koyabilirim bunları kaldıracak bir amfi öneriniz nedir?
Ayrıyeten de elimde Mono Jameson USA 532 amfi var. Bass olarak Pioneer W312D4 1500W 500 RMS düşünüyorum dediğim. Amfi dediğim baştan 2 tane kaldırır mı? Teşekkürler.

Hocam mobass mbt 01 tweter 1 takım var dediğiniz amfi kaldırır mı tweter ile 2 takım MB8'i bir de ses içerde nasıl net çıkıyor mu?

Tweterları kaldırır fakat tek amfiye 2 takım MB8 bağlıyacaksan yer kalmıyor zaten 4 kanal olduğu için onun dışın da sesin ayarını güzel yaparsan ses gain ayarını zorladığım da yüksekte kullanmama rağmen herhangi bir ses bozma netlikte bir sıkıntı olmadı diğer markalara göre ses netliği ses yüksekliği çok iyi.
Bir arkadaşımda da var 2 takım midrange markalarını bilmiyorum ben de 1 takım midrange olmasına rağmen onun sesini bastırıyordu.

Ben de şu an da 2. takımı koyacağım fakat 2. amfi olacağından aküm kaldırır mı bilemedim ben de bir sorayım 70'lik akü var 2 amfi kaldırır mı 2 takım MB8 + bass olacak ses sistemin de.

Tweterları kaldırır fakat tek amfiye 2 takım MB8 bağlıyacaksan yer kalmıyor zaten 4 kanal olduğu için onun dışın da sesin ayarını güzel yaparsan ses gain ayarını zorladığım da yüksekte kullanmama rağmen herhangi bir ses bozma netlikte bir sıkıntı olmadı diğer markalara göre ses netliği ses yüksekliği çok iyi.
Bir arkadaşımda da var 2 takım midrange markalarını bilmiyorum ben de 1 takım midrange olmasına rağmen onun sesini bastırıyordu.

Ben de şu an da 2. takımı koyacağım fakat 2. amfi olacağından aküm kaldırır mı bilemedim ben de bir sorayım 70'lik akü var 2 amfi kaldırır mı 2 takım MB8 + bass olacak ses sistemin de.

Peki hocam araç 2017 berlingo teype dönüştürücü alacağım 2 amfili sistem olacak midrange ayrı bas ayrı kaç rca si olan dönüştürücü almalıyım toplamda 2'li rca mi yoksa 4 rcali mi almalıyım çoğunda tek kanal var ben cift diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı