Mobil ağ beklemede çok şarj yiyor

Barong

Megapat
Yer
Çukurova, Adana
Daha fazla  
İyi günler dostlar,

Telefonu kenara koyduktan sonra çok fazla şarj yiyor. Mobil ağ beklemede %19 telefon boşta %8 civarında. Bu gün bataryasını değiştirdim hala aynı sorun. Daha önce bunu yaşayanlar var mıdır? Nasıl bir yol izleyebilirim?

Son düzenleme:
Yeni aldığın batarya kaliteli mi? Ne kadar kalitesiz bile olsa boştayken bu kadar fazla şarj yememesi gerek. Telefonu kurcalarken nasıl şarj gidiyor? Boştayken arka planda açık uygulama var mı? Kaç saatte %8 şarj yedi.

Yeni aldığın batarya kaliteli mi? Ne kadar kalitesiz bile olsa boştayken bu kadar fazla şarj yememesi gerek. Telefonu kurcalarken nasıl şarj gidiyor? Boştayken arka planda açık uygulama var mı? Kaç saatte %8 şarj yedi.
6 saat gibi sürede 8 şarj yedi. Operatörden kaynaklı düşünüyorum

6 saat gibi sürede 8 şarj yedi. Operatörden kaynaklı düşünüyorum.
Şebeken iyi çekiyor mu? Bu süre içinde mobil veri ve arka planda uygulama açık mıydı? Telefon hangi şebekedeydi?

Şebeken iyi çekiyor mu? Bu süre içinde mobil veri ve arka planda uygulama açık mıydı? Telefon hangi şebekedeydi?
2 ay önce bir sıkıntısı yoktu. Son 2 aydır bu sorun baş gösteriyor. Mobil Ağ Beklemede %20 - %25 cıvarında geziyor telefonun kilidini açtığımda 1 diş biraz kullanınca 4 - 5 dişe yükseliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı