İyi günler dostlar,
Telefon mobil ağda beklerken çok fazla şarj yiyor. Ve arada bir Vodafone TR yazacağına Vodafone turkey yazıyor. Bu gecede telefonu bıraktım sabah'a kadar şarjı bitirmiş. Sabahta telefonu şarja taktigimda şarj işareti geliyor ve acilmiyordu. Telefondan SIM kartı çıkarınca telefon şarj etmeye başladı ve telefon açıldı ne yapmam gerekiyor.
Normalde zaten fazla yer mobil veride ancak durduk yere fazla yemesi şaşırtıcı. Arka plan da veri kullanan uygulamaları kontrol et mutlaka birisi kullanıyordur. Bir de ben telefonu tasarruf moduna alınca daha fazla şarj tüketiyor gibime geliyor o yüzden hiç o şekilde kullanmıyorum.
Normalde zaten fazla yer mobil veride ancak durduk yere fazla yemesi şaşırtıcı. Arka plan da veri kullanan uygulamaları kontrol et mutlaka birisi kullanıyordur. Bir de ben telefonu tasarruf moduna alınca daha fazla şarj tüketiyor gibime geliyor o yüzden hiç o şekilde kullanmıyorum.
Galiba çözmüş gibiyim. Sim kart arka planda kesintisiz bir kullanım için sürekli tarama ( şebeke taraması ) yapıyordu bende bu özelliği kapadım ve eski haline döndü. Teşekkürler yanitiniz için sağlıcakla kalın