Çözüldü Mobil buga girdi ve artık kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Dün akşam saatlerin de hesabımın güvenliği için bilgisayarımdan bütün bağlı cihazları kaldırdım. Bunu yapınca otomatik mobil üzerinden de çıkış yapması gerekiyordu. Ama çıkış yapılmadı ve kullanılamayacak bir şekilde hesabım açık kaldı. Lakin o sırada Steam çökmüştü. Ben de mobilde de bir sıkıntı çıkmıştır diyerek üstelemedim. Şimdi fark ediyorum ki sorun çökmeyle alakalı değilmiş. Garip bir şekilde mobil hesabım buga girmiş hesap açık ama hiçbir şeye erişilemiyor. Ben de hesaptan çıkmaya çalıştım hesaptan çıkmak için mobil guardı kaldırın diye bir uyarı çıktı. Guard kısmına gelip kaldır dediğim de ise hesaba giriş yapın diye başka bir uyarı daha çıktı.

Bende giriş yapmak için bilgilerimi girdim bu sefer de Steam mobil guard onaylaması istedi. Baktım olacak gibi değil ben de giriş kısmında Steam Mobile ulaşamıyorum dedim benden birkaç bilgi istedi hepsini girdim. En sonda doğrulamak için tıklayın dedi bastım hata verdi. Gene yaptım gene hata verdi gene yaptım gene gene. Bu sorunu nasıl çözebilirim çünkü Steam'de hiçbir şeyi onaylayamıyorum ve hesap bildiğiniz bloke oldu. Bilgisayarıma geçip Steam desteğe ulaşmadan önce size sormak istiyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Çözüm
Steam uygulamasını silip tekrar yükle. Normal kullanıcı adın ve şifren ile giriş yap. Sonra ''Move Authenticator'' seçeneği ile Steam Guard'ı tekrar kur. Bu arada bütün cihazlardan çıkış yap sayfası artık gereksiz, çünkü Steam mobil doğrulayıcı uygulamasında hangi cihazlarda oturum açılmış görülebiliyor, tek tek çıkış yapılabiliyor.
Steam uygulamasını silip tekrar yükle. Normal kullanıcı adın ve şifren ile giriş yap. Sonra ''Move Authenticator'' seçeneği ile Steam Guard'ı tekrar kur. Bu arada bütün cihazlardan çıkış yap sayfası artık gereksiz, çünkü Steam mobil doğrulayıcı uygulamasında hangi cihazlarda oturum açılmış görülebiliyor, tek tek çıkış yapılabiliyor.

Çözüm

Hocam çok teşekkür ederim sorunu çözdünüz. Ayrıca verdiğiniz Steam mobilden hangi cihazlara giriş yapıldığının görüntülendiğini bilmiyorum. Bu verdiğiniz bilgi için de teşekkür ederim. İyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…