Yeni bir uygulama yapıyorum. Uygulama üzerinden tıpkı WhatsApp gibi mesajlaşma, sesli ve görüntülü konuşma, grup sohbetleri, GIF, dosya, ses ve tepki (reaction) gönderme gibi özellikler şu anda eklendi.
Eklemeyi planladığım özellikler arasında:
Yapay zeka ile özelleştirilebilir yapay arkadaşlar (bu AI'lar tamamen kullanıcı tarafından kişiselleştirilebilecek),
Ekran paylaşımı (kullanıcı kendi ekranını arkadaşına anlık ve eş zamanlı olarak paylaşabilecek) yer alıyor.
Uygulama, telefon numarası yerine kullanıcılara verilen uıd'ler ile çalışıyor. Yani arkadaş eklerken bu uıd'ler kullanılıyor; kullanıcıdan telefon numarası girmesi istenmiyor.
Şu anlık sadece Android (Java) üzerinden geliştiriyorum. Eğer uygulama ilgi görürse, Swift ile iOS sürümünü de yapmayı planlıyorum.