Mobil chat uygulaması tutar mı?

Sizin böyle bir uygulamaya ihtiyacınız varmi

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 3 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3
Tutar mı tutmaz mı bilemeyiz. Deneyeceksin elinden geleni yapacaksın ve gerisi pr çalışmalarına ve destek olacak insanlara da bağlı. Şimdiden tutmaz demek fikri köreltmekten başka bir şey değil. Hadi tutmadı varsayalım, bu iş sana tecrübe verecek her türlü karlı çıkacaksın.
Dediğiniz doğru ama tekdüze bir düşünce yapısı, tutmayınca heveste kalmaz hiçbişey de kalmaz yazılım gelişitirmeyi orda bırakır gider. Bu işler emeğe bağlı, emeğin karşılığını almazsan soğursun yapıcağı uygulamadan ilerleme ihtimalli çok düşük her ne kadar yap tecrübe olur olmasa da olur demek doğru bir düşünce yapısı gibi olsa da aslında doğru değil.

Hocam açıkçası size katılmıyor değilim ancak stabil ekran paylaşımı olan , bununla beraber yapay arkadaşlar sunan ayrıca sadece e posta ile hesap açılan çok uygulama yok bizim de çözmemiz gereken sorun güven aslında bunu aşarsak tutabilir açıkçası bu uygulamaya emek verdim ve sadece birkaç özellik kalmışken projeyi bırakmak ne kadar doğru bilemiyorum

Ben de böyle düşünüyorum aslında hedefim çok büyük kitleler değil zaten
Her insanın bir markası vardır. Bu tür şeyler yapılırken bunu düşünerek ilerlemek gerekir yaptığınız uygulama mahremiyet açısından çok büyük bişey, insanlar bu tür uygulamlarda çok monoton olurlar bir uygulama indirir yollarına devam ederler ve olan size ve markanıza olur yaptığınız uygulama 10 kişi ile sınırlı kalırsa markanızın değerini düşürür ve ondan sonra yapıcağınız yazılımlara da geri dönüşü kötü olur. Uygulama sizin, marka sizin. Amaç düşüncelerimizi aktarmamızı istemenizdi benim düşüncem bu.

Her insanın bir markası vardır. Bu tür şeyler yapılırken bunu düşünerek ilerlemek gerekir yaptığınız uygulama mahremiyet açısından çok büyük bişey, insanlar bu tür uygulamlarda çok monoton olurlar bir uygulama indirir yollarına devam ederler ve olan size ve markanıza olur yaptığınız uygulama 10 kişi ile sınırlı kalırsa markanızın değerini düşürür ve ondan sonra yapıcağınız yazılımlara da geri dönüşü kötü olur. Uygulama sizin, marka sizin. Amaç düşüncelerimizi aktarmamızı istemenizdi benim düşüncem bu.
Hocam düşüncelerinize saygım sonsuz.

Açık konuşmak gerekirse ne bir markam var ne de arkamda bir ekip. Ben sadece 15 yaşında yazılımla uğraşan biriyim.

Belki tutmaz, belki bir yere varmaz ama yine de denemek istiyorum. Çünkü bu süreçte öğrenecek çok şeyim olduğunu biliyorum.

Geri dönüşünüz için tekrar teşekkür ederim. Yorumunuz gerçekten düşündürdü.

Hocam düşüncelerinize saygım sonsuz.

Açık konuşmak gerekirse ne bir markam var ne de arkamda bir ekip. Ben sadece 15 yaşında yazılımla uğraşan biriyim.

Belki tutmaz, belki bir yere varmaz ama yine de denemek istiyorum. Çünkü bu süreçte öğrenecek çok şeyim olduğunu biliyorum.

Geri dönüşünüz için tekrar teşekkür ederim. Yorumunuz gerçekten düşündürdü.
Eğer 15 yaşındaysan hayat senin için çok erken, Yap gitsin bence tutar tutmaz önünde daha çok zaman var. Bu işlerin yapısını da öğrenirsin.

Hedef kitle kim olacak? Enterprise mi, ufak sirketler mi, yetiskinler mi, ogrenciler mi?
Sirketler ise mesela teams ya da Slack varken neden bunu kullansinlar?
IOS'a cikarmazsan sadece Android ise arkadaslarinin yarisi ile chatlesemeyecek.
Diyelim tum platformlarda var, o halde neden Whatsapp ya da Telegram yerine kullansin.

Kendini bir kitleye gore konumlandirmali ve rakiplerine gore analiz yapmalisin. O da olsun, bunu da yapsin diye feature creep yapmak her zaman son kullaniciya hitap etmez; cogu kisi sallamiyor bile bazi ozellikleri.

15-25 yas arasi gamer tafya icin oyun ve meme odakli bir chatlesme uygulamasi yapmayi dusunuyorum tarzi daha spesyalize olmus projelerin pazar payi kapmasi daha kolay dogru reklamla. Yoksa jenerik 1000 tane uygulama var, kim neden kullansin?

Dediğiniz doğru ama tekdüze bir düşünce yapısı, tutmayınca heveste kalmaz hiçbişey de kalmaz yazılım gelişitirmeyi orda bırakır gider. Bu işler emeğe bağlı, emeğin karşılığını almazsan soğursun yapıcağı uygulamadan ilerleme ihtimalli çok düşük her ne kadar yap tecrübe olur olmasa da olur demek doğru bir düşünce yapısı gibi olsa da aslında doğru değil.
Maalesef katılamıyorum, mantığına göre yaptığın her iş doğru olacak. Bir yanlış, veyahutta tutmamış bir iş yaptığında hemen hevesin gidecek ise bu işi hiç yapma daha iyi. Bu vatandaş ne yapacak o zaman?

Hedef kitle kim olacak? Enterprise mi, ufak sirketler mi, yetiskinler mi, ogrenciler mi?
Sirketler ise mesela teams ya da Slack varken neden bunu kullansinlar?
IOS'a cikarmazsan sadece Android ise arkadaslarinin yarisi ile chatlesemeyecek.
Diyelim tum platformlarda var, o halde neden Whatsapp ya da Telegram yerine kullansin.

Kendini bir kitleye gore konumlandirmali ve rakiplerine gore analiz yapmalisin. O da olsun, bunu da yapsin diye feature creep yapmak her zaman son kullaniciya hitap etmez; cogu kisi sallamiyor bile bazi ozellikleri.

15-25 yas arasi gamer tafya icin oyun ve meme odakli bir chatlesme uygulamasi yapmayi dusunuyorum tarzi daha spesyalize olmus projelerin pazar payi kapmasi daha kolay dogru reklamla. Yoksa jenerik 1000 tane uygulama var, kim neden kullansin?
Hocam oyuncular genel kitle olur saten ekran paylaşma stabil olursa ayrıca rakiplere göre çoğunda bu özellik yok yada stabil değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı