Mobil erişim noktasından virüs bulaşır mı?

Hocam, biraz üst düzey konuşmuşsunuz. Ben cihazıma APK vb. bir şey kurmadım. Eğer ki internet paylaşımı yaptığım kişinin kurduğu APK sistem yöneticisi olup da ağ erişimi ile bana saldırmaya çalışırsa diye belirttim. Ama anladığım kadarıyla bir sorun yok. Çok teşekkür ederim. İkinci öneri için de sağolun.
Ufak bir sorum daha olacaktı güvenlik konusunda bilen birisini denk getirmem çok iyi oldu, içim rahatladı.
Terrari oyununda arkadaşla Server.pro diye bir siteden sunucu açıp oynadık. Terraria cihazda herhangi bir erişim iznine sahip değil. Server üzerinden oynamanın bir sorunu olur mu? Teşekkür ediyorum.

Yaptığınız bağlantı oyun üzerinden, oyun eğer erişim iznine sahip değilse cihazınızdan veri gönderemez / alamaz (erişim sahibi değilse görüntülenemeyen bilgi ulaştırılamaz)

Reklam gibi olmasın ancak her daim sosyal medya hesabımdan özelden ulaşabilirsniz müsaitim.

Bu arada tek admin sahipli (mesela androidoyunclub) gibi yerlerden indirmenizi tavsiye ederim, çok adminli veya çok kişili yerlerde sunulan her şey her an herkes tarafından erişilebilir iken tek adminli sitelerin her detayı tek kişiye aittir ve her dosya aynı güveni taşır. Önerimdir ki toprak hocamdan şaşmayın, ancak bazen eski sürüm APK paketlere ihtiyaç duyduğunuzda orijinal ve güvenilir yerlere başvurun.

Ne teşekkürü hocam, iyi akşamlar dilerim.

Teşekkür ederim yine hocam, APK kurmuyorum zaten. Oyunlar orijinal. İçim rahatladı sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…