Mobil Hat Önerisi

lafou

Femtopat
Merhaba. Şu anda Turkcell'de faturasız hat kullanıyorum ve çok az pakete çok fazla para veriyorum ve yetmiyor. Hazır yeni yıl gelmeden faturalı hatta geçmeyi düşünüyorum ama hangi operatörü seçsem karar vermiş değilim.Turkcell'in uygulamasında baktığımda fiyatlar çok pahalı. Acaba bayide daha uygun paket bulma ihtimalim var mı?Türk Telekom'un yeni gelen kampanyasında 15-20 GB arası paketi 240-280 TL arasında görmüştüm. Çekim kalitesi vs. nasıl?

Çekim kalitesine sen karar vericeksin bilemeyiz her yerde farklı bir operatör daha iyi çeker. Türk Telekom fiyat olarak iyidir. Yeni gelene zaten kral paketler veriyorlar. Sınırsız sosyal medyalar falan 300 400 liraydı.

Çekim kalitesine sen karar vereceksin bilemeyiz her yerde farklı bir operatör daha iyi çeker. Türk Telekom fiyat olarak iyidir. Yeni gelene zaten kral paketler veriyorlar. Sınırsız sosyal medyalar falan 300 400 liraydı.

Yani genel olarak çekim sıkıntısını sormuştum 5-6 sene önce kullandığımda baz istasyonunu gözle görmeme rağmen bazen çekmiyordu ama onun dışında TT paket kısmı hoşuma gitti fiyat olarak ayrın bir genel müdürlüğe gidip genel bir bilgi alacağım gibi ama asıl soru tahattüt bitince yaslamasyon fiyatlar çıkartıyorlar sürekli hat taşıma işlemiylede uğraşmak istemiyorum.

Yani genel olarak çekim sıkıntısını sormuştum 5-6 sene önce kullandığımda baz istasyonunu gözle görmeme rağmen bazen çekmiyordu ama onun dışında TT paket kısmı hoşuma gitti fiyat olarak ayrın bir genel müdürlüğe gidip genel bir bilgi alacağım gibi ama asıl soru tahattüt bitince yaslamasyon fiyatlar çıkartıyorlar sürekli hat taşıma işlemiylede uğraşmak istemiyorum.
Yaslamasyon kısmı doğru. Aktif kullanıcısına değer vermiyor. Ama sınırsız sosyal medya için mecbur katlanıyorum ben. Başka çarem yok sınırsız sosyal medya bana şart. Çekim gücü olarak sorun yaşamazsın bence hele merkezi bir yerdeysen.

Yaslamasyon kısmı doğru. Aktif kullanıcısına değer vermiyor. Ama sınırsız sosyal medya için mecbur katlanıyorum ben. Başka çarem yok sınırsız sosyal medya bana şart. Çekim gücü olarak sorun yaşamazsın bence hele merkezi bir yerdeysen.

Sizin kullandığınız paket nedir bende sosyal medyaya girsin yeter bir paket arıyorum ama sanırım web sitesinde paketleri detaylandırmıyorlar.

3 operatörde yeni kullanıcılara dip fiyat veriyor. Ben mart ayında fiyattan dolayı turkcell den vodafone ye geçmiştim. Şuan vodafone hiç bir yerde çekmiyor açık alanda falanda çekmiyor. 1-2 aylığına tahütsüz bir hatta geçip tekrar turkcell e dönersen mantıklı olabilir. Ama bu geçişi turk telekomdan yapmanı öneririm çünkü vodafone hem 1 yıl tahahüt istiyor hemde tahahütlü olduğunu söylemiyorlar birde üstüne çekmiyor.

(Tahahütün doğru yazılımını unuttum kızmayın :D )

3 operatörde yeni kullanıcılara dip fiyat veriyor. Ben mart ayında fiyattan dolayı Turkcell'den Vodafone'ye geçmiştim. Şu an Vodafone hiçbir yerde çekmiyor açık alanda falan da çekmiyor. 1-2 aylığına taahhütsüz bir hatta geçip tekrar Turkcell'e dönersen mantıklı olabilir. Ama bu geçişi Türk Telekom'dan yapmanı öneririm çünkü Vodafone hem 1 yıl tahahüt istiyor hem de tahahütlü olduğunu söylemiyorlar bir de üstüne çekmiyor.

(Tahahütün doğru yazılımını unuttum kızmayın :D )

Bir tanıdığımda Vodafone hat vardı tahhattün bitmesini bekledi hattı kapatmak için tahhattüt bitince bayiden kapatma talebi oluşturdu. Müşteri hizmetleri aradı neyse kapatmak istediğini söylediği halde adamlar hattı kapatmadı ekstra olarak 550 TL gibi bir ücret yansıttılar BTK ile işini halledecek ama Vodafone hem çekmiyor hem kalitesiz herhalde TT-Turkcell arasında gidip geleceğiz gibi olacak.

Sizin kullandığınız paket nedir bende sosyal medyaya girsin yeter bir paket arıyorum ama sanırım web sitesinde paketleri detaylandırmıyorlar.
Benim kullandığım pahalı biraz sizin daha hesaplı bir şey aradığınızı düşünüyorum. Ne kadar verebilirsiniz bir pakete aylık? Ve istediğiniz bir GB var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı